Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Md..se pare ca nu da prea bine Arata bine penultima varianta !!!;)
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Dap, foarte tare arata alea ;)
      sigpic

Comment

• da frumos si triplele tot varianta 3 as alege si eu

Comment

• Eu as alege viarianta noua care a aparut pe piata , tot modelul asta numai ca in partea de jos au leduri...foarte interesant modelul,poate cel mai interesant.
          Numai bine. P.S. Faina masina.
          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Originally posted by spark88 View Post
            Folie pe capota ....Mersi WEST
            Acuma am prea mult negru pe masina, capota,acoperis,portbagaj........
            Mi-e frica de politie acuma
            spark eu sunt din MM si poate ma ajuti si pe mine cu o infoliere de plafon........
            as vrea un negru lucios
            imi poti da niste detalii id mess zazen_rinspeed
            ms mult

Comment

• Am citit fiecare comentariu de la început până la sfârșit. E superbă mașinuța. Ai făcut vreodată vreun calcul cam cât ai investit să arate așa? De ce te-ai dus la Sighet pt remapare și la SM la service se face la același preț. Consumul nu ți-a crescut după ce ai schimbat filtrul de aer? ÃŽn interior nu mai faci alte modificări? Poate pre multe întrebări scuze...îs doar curios. Felicitări pentru mașină ai gusturi...

Comment

• Multumesc mult :-p
                Pai ca sa calculez cam tot ar iesi undeva la 1500-2000 e , deci mai bine nu ma gandesc........
                Am mers pana la Sighet pentru ca acolo e un tip care face remapare mai buna ca cei de la dacia, plus ca aici la noi e cu programare si astepti vreo 2 luni pana ajungi la rand.
                Consumul nu a crescut, dar asta depinde si de greutatea piciorului
                In interior nu stiu inca, vom vedea ce o sa fac, ai ceva idei?

Comment

• Idei aș fi avut...te-ai uitat la pozele celor care și-au schimbat culoarea ceasurilor(la bord mă refer) iluminare interioară etc...? Cotieră ți-ai pus sau nu vrei? cam astea ar fi

Comment

• Pai am ceasuri cu plasme, cotiera mi se pare incomod, nu se potriveste la logan ...

Comment

• Faina treaba cu masinuta ta domnule!!!!!
                      Eu te-as contrazice intr-o singura chestie: cotiere dupa mine e "de acolo"! Imi place ca si pozitie la condus de croaziera! Parerea mea!!!!!!
                      Bafta si numa' bine!!!!!!
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• foarte foarte frumos loganelu...am si eu aceeasi culoare si cred ca o sa iti fur niste idei..numai bine
                        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Vezi ca este marca inregistrata
                          Glumesc.................

Daca va rog mul imi faceti careva un VT cu bad boy ?
                          Last edited by spark88; 18 February 2009, 13:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Astept in continuare sa imi faca cineva vt cu bad boy please
                            Attached Files

Comment

• am o intrebare:sita de la grila are ochiurile la fel ca cele din sita dintre proiectoare? ce pret a avut sita? merci mult si multa bafta
                              TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Seamana mult modelul de sita cu cel de jos, am dat pe el 25 ron parca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google