Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poze

Azi le-am facut
    Attached Files

Comment

PAreri

Nimeni nu zice nimic???Ce as mai putea face la exteriorul masinii????

Comment

Ai putea sa-i pui proiectoare...folie pe geamuri...etc

Comment

Proiectoare

O intrebare la proiectoare , sunt trase cablurile ???Ca am gasit undeva la 100 ron setul

Comment

1. ai grija sa fie originale Valeo(parca)
            2. cablurile nu sunt trase, dar daca te duci la un service, mai mult de 50 ron nu te costa !
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

E preferance. Are cablurile trase. In cazul in care vrei sa iti pui proiectoare trebuie sa iti cumperi proiectoarele + suporti + cablu de legatura si montajul la dealerul dacia te costa cam 100-150 ron si dureaza aprox. 2 ore.

Si in legatura cu ce ai mai putea face la masina : nu te tenteaza sa iti vopsesti barile in culoarea masinii ? Sau macar V-ul acela ? Numai bine !

Comment

Mersi domnu petru informatii,da mi se pare scump sa ma duc la reprezentanta si sa dau 150 ron pt instalare........mai bine ma duc la baiatu care mi-a facut instalatia audio si rezolva el

Comment

Da. Asta asa e. Eu ti-am spus informativ, in cazul in care nu doresti sa ti se reproseze ulterior ca nu ti-ai facut manopera la dealer.

Si nu mi-ai raspuns in privinta vopsitului barilor in culoarea masinii, sau cel putin a V-ului de la bara fata

Comment

Pai in legatura cu vopsitul barilor..........hmmm sincer as vrea sa le schimb pe bari de prestige D
                    Da asta mai ramane de vazut........., v-ul aia da

Comment

E draguta masina asa cum e. vb lui dsign si asa simple (loganurile) pot arata bine. Ai scos o combinatie placuta! Sa curga cat mai multa benzina prin injectoarele tale fara intrerupere ) translate: Multi km fara probleme!

Comment

Bibi@ mersi mult, sper sa fie asa, apropo orice modificare ulterioara adusa masini va tot asa simpla,dar cu gust

Comment

Hmm ii misto jentile imi plac mult.. da parca tot lipseste ceva.. si ceva ii pus acolo in plus) chestia aia galbena din luneta ii in plus si lipsesc STICKERELE ;) daca doresti cautama pe prv sau ID : KeanuRev
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

Mersi , pai deja mi le-ai trimis marti , trebuie sa-mi ajunga:-p

Comment

Yeah right) u stiu dupa nick.. COletul il trmit pe un nume.. pe forum alt nume si pe yahoo mess alt id) sunt duretat de cap
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google