Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunet....mai bine renunti la catalizator decat la intermediara.
    AG 16 Y M A

Comment

• Crede-ma vreau sa renunt ,dar mi-e frica ca va da eroare in bord....

Comment

• Depinde de resoftarea pe care o ai..unele softuri au sond 2 anulata, altele nu.Si chiar daca se aprinde te duci la cineve care se ocupa cu dastea si o anuleaza si gata
        AG 16 Y M A

Comment

• sefu , vezi ca eu am dat jos catalizatorul , dupa vreo 300 km sa aprins sonda.
          am fost la DOC , a umblat umpic in soft si mi`a anulat sonda.
          o sa simti diferenta daca il dai jos , iti pleaca mult mai bine .
          succces

Comment

• Intre timp am renuntat la intermediara, sunetul este mult mai mare si mai serios parca

Comment

• Pune si u un filmulet....sau descrie cum se aude vrummmm poc poc))
              AG 16 Y M A

Comment

• am citit tot topicul, foarte tare masinuta, modificata cu gust! spor in continuare!
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• sa-mi zici daca ciulesc gaborii mai des urechile acum...
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• deci...explicati-mi si mie unde sau care e intermediara?:-s
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                      Pune si u un filmulet....sau descrie cum se aude vrummmm poc poc))
                      O sa pun si un filmuletz , dar azi a plouat si nu am apucat sa fac....

Originally posted by frankcadillac View Post
                      am citit tot topicul, foarte tare masinuta, modificata cu gust! spor in continuare!
                      Mersi mult, spor este numai bani sa fie

Originally posted by Thejock3r View Post
                      sa-mi zici daca ciulesc gaborii mai des urechile acum...
                      Oioioi sa vezi cu se hoalba lumea cand trec cu 5000 ture pe langa ei

Originally posted by MS 41 NZN View Post
                      deci...explicati-mi si mie unde sau care e intermediara?:-s
                      Este vorba despre toba mica dintre catalizator si toba finala

Comment

• trage mai bine...?se aude tare in masina?:-?se aude fain?

Comment

• Acuma iti dai seama ca la tras nu vei simti minune dar parca parca; de auzit in schimb se aude mult mai tare si in interior si la exterior, are un sunet mai grav, un sunet mai jos

Comment

• cand ai timp fa te rog un filmulet sa imi dau cu parerea...ms si bafta in cont;)

Comment

• Filmuletz...

Comment

• se aude super bafta in continuare cu masinuta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google