Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ori o lasi asa cum este acum, inclusiv bara fata neagra...mie unul imi place cum arata acum, mai ales din fata; ori vopsesti barile complet si pui difuzorul pe spate.

Daca pui difuzorul spate negru asa cum este masina acum, spatele va fi incarcat de prea mult negru iar ca sa echilibrezi nitel balanta ai putea mari priza de aer a barii din fata de jos (gen BFF sau FOF) ca sa arate cum trebuie. Nu-ti recomand sa vopsesti difuzorul, va fi tiganie, parerea mea, cam orice masina are difuzorul negru sau gen carbon (ma refer la masini sport).

Eu unul iti recomand sa o lasi asa, pui difuzorul negru in spate iar in fata sa ii faci priza de aer de jos mare cu plasa si va arata foarte foarte bine, mie imi place cum arata botul Loganului tau. Asteptam sa te hotarasti!!
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cam asa arata difuzorul...
      Cred ca o sa fie vopsite barile complet in culoarea masinii,la fel si clantele si oglinzile....
      Scuzati masina murdara....
      Attached Files

Comment

• Tm80mat

Am incercat ce am putut ! avand in vedere ca ai fosrte multe poze facute in soare ! si bate lumina in doar in anumite unghiuri si parti pe masina ta ....culoarea ii enorm de greu de imitat ! sper sa iti faci o idee !
        Attached Files
        sigpic

Comment

• sall super masina sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente neplacute antena este super de unde o ai ma poti ajuta si pe mine ma intereseaza multumesc mult

Comment

• Multumesc pentru VT....
            Cam asa vor fi vopsite barile, dar inc al afata nu m-am decis, poate am sa las v-ul cu negru.....
            Antena este cumparata de la Real ,este universala, cred ca am dat vreo 16 ron pe ea...

Comment

• Gata m-am decis.....
              Pe fata va fi vopsit doar partea de jos a barii,v-ul ramane negru,iar pe spate va fi cu bara complet vopsita si difuzorul negru.....
              Ramane de vazut daca pot cumva sa vopsesc si interiorul stopurilor :-)
              Attached Files

Comment

• Inca o poza, ce parere aveti?
                Attached Files

Comment

• Ti-ar trebui jante macar pe 16 " in rest e ok.

Comment

• Este o poza veche,acum e mai joasa masina

Comment

• Va arata foarte bine!!
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Work in progress............
                        In poza il puteti vedea pe vopsitorul,mecanicul,stylistul, meu Lori
                        Fara el cam greu ar merge treaba.....
                        Attached Files

Comment

• sa nu spui ca ai vopsit bara cu sprayul...
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nici mie numi vine sa cred ce vad...! zii ca NU !

Poate fi un lac acela totusi ...
                            Last edited by TM80MAT; 2 March 2010, 02:04. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• pare sa fie primer ala alb..si apoi poate a dat cu vopsea
                              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Este primer ceea ce vedeti voi acolo....
                                Mai este mult pana va ajunge bara la vopsea

Este spritz-ghit ceea ce vedeti voi acolo....
                                Mai este mult pana va ajunge bara la vopsea

Este spritz-ghit ceea ce vedeti voi acolo....
                                Mai este mult pana va ajunge bara la vopsea[/QUOTE]
                                Last edited by spark88; 2 March 2010, 09:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google