If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine bine da sa-mi explice si mie cineva....Am vazut ca sunt finale cu si fara silencer....Acela reduce mult zgomotul si daca primesc silencerul se poate monta usor ....., ma refer ca pot sa-l dau jos si sa-l pun de cate ori vreau ?
DA chiar trebuie asa ceva??
Exact. Cand pleci la drum lung il atasezi la locul special facut pentru el..Si cand vrei sa te auda lumea ca vii..Il dai jos Indicat este sa-ti iei toba cu silencer ! :
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Salut,se simte vre-o diferenta cu filtrul asta?
si mai ceva, ai putea sa vopsesti etrieri de la roti, daca tot ai jante misto !!Se vede prea naspa asa ruginiti
PS: si niste folie na-r strica :P
Da ai filtru sport , dar acel cot....Nu cred ca isi are rostu acolo(mai de graba la hota) dupa parerea mea ce castigi cu filtru cred ca pierzi prin cotu ala(daca ar fi fost tot metalic, cred ca era mai bine)......Acuma nu sunt inginer dar imi dau cu parerea....
Sa stii ca trage mult mai bine, motorul primeste mai mult aer , finala bubuie mai tare si de tras no comment
Sunt foarte multumit
Pe ce culoare sa vopsesc , negru???Rosu ??Hmmmm roz
Mersi
Nu pierd nimic cu el mai degraba am rezolvat mai bine instalarea+ ca prin teava se raceste aerul
LA mine trage aerul fix de afara, la u trage din interior, unde este cald
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment