Super masina ta ,pt capota ,plafon si porbagaj in culoarea negru a trebuit sa treci in talon?
Logan Din Satu Mare
Collapse
X
-
-
-
Hop 2 poze cu masina ....
Comment
-
Misto "aratarea" , dar ca si parere...numarul sta mai bine la ocul lui!(doar o parere)
Bafta!
Comment
-
Am pregatit masina, luni am programare la dacia-servis pentru vopsit aripi spate,interior portbagaj si ceara....
Comment
-
Originally posted by spark88 View PostMultumesc....
Aveti vreo idee cu ce as putea izola teava de la admisie?Azi am dat jos filtrul de aer ca sa-l curat si am observat ca tare se incalzeste............
Scuzati motorul murdar.....sunt poze vechi"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
mc_alienu: mersi, cam asa as vrea sa pun si eu filtrul in partea stanga, inca nu styiu cum sincer, poti sa pui poze pe thread sa vad cu e montat la tine...mersi
Logan 4 ever: unul din aripi e tras in parcare(asa am gasit masina),oiar cealalta aripa e ruginita, interiorul la portbagaj ruginit la fel...
Comment
-
momentan nu am decat o poza din care nu prea se vede bine ...maine daca vrei mai atasez cateva poze ...
furtunul e de la un fiat ...sa nimerit ...si la cot mai trebuie izolat un pic ...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment