Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inteleg cum e montat, e ok ,dar eu as vrea sa duc tubulatura pe langa motor in stanga si sa ajunga tot acolo in fata, asa trece deasupra motorului si nu este tocmai ideal...
    Mersi pentru poze , incerc sa caut ceva tubulatura gen cum ai tu ....

Comment

• e si mai ok asa cum zici tu ...eu momentan il las asa ca am alte ideei in cap ... ma mananca sa pun un intercooler ...si un deflector intre tubulatura si caldura de la esapament ...
      eu am gasit tubulatura la un fiat ritmo cred ca era ...dar la dezmembrari gasesti in stare mai buna decat al meu ...si poate gasesti 2 cotite si iti faci toate unghiurile ...
      prin cauciucul ala nu prea trece caldura ...eu am fost pe transfagarasan si am pus mana pe el de vreo 2 3 ori si era chiar rece spre surprinderea mea ...
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Masina ta nu e pe benzina?Cum vrei sa pui intercooler daca nu ai turbo?

Comment

• da e benzina 1.6 ... dar intai astept sa merg la munca sa vad ce debit de aer are acum si cat de "greu" trage aeru' in motor ...si dupa o sa pun un intercooler de 1.8 (nu stiu pe ce masina a fost ca l-am primit cadou) si daca trage aer greu clar renunt la idee...
          (asemanator cu cel din poza)
          Attached Files
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Inteleg....interesanta idee...
            Azi am primit masina...
            Baietii de la Dacia au facut treaba buna
            Attached Files

Comment

• Arata bine. Cand ai timp ai putea sa faci si bara din spate clean ca si cea din fata
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• super fain arata..cand te apuci de bara spate...) )
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Cateva poze
                  Attached Files

Comment

• Frumoasa domne....dar parca tot ii lipsesc niste jante mai mari

Comment

• Loganul....pardon....Gloanul e superb....imi place foarte multdar ii mai lipseste un mic detaliu.....da....UN STICKER....UN STICKER MARE....PE CAPOTA.....CU O FLACARA.........glumesc stai linistit.....multi km fara politie
                      BMX DIN SATU MARE
                      SM 96 ADY

Comment

• pfff,ce ura se uita masina , ti-e si frica sa te uiti la ea...
                        superba...grija mare de ea!!
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• frumos...felicitari

Comment

• Multumesc...
                            Inca cateva poze de plicti...
                            Urmeaza sa dau jos folia de pe plafon si sa vopsesc..
                            Attached Files
                            Last edited by spark88; 1 October 2010, 20:19.

Comment

• arata bine golanu tau...dar ar fi indicat sa vopsesti tamburii cand ai timp...

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                                da e benzina 1.6 ... dar intai astept sa merg la munca sa vad ce debit de aer are acum si cat de "greu" trage aeru' in motor ...si dupa o sa pun un intercooler de 1.8 (nu stiu pe ce masina a fost ca l-am primit cadou) si daca trage aer greu clar renunt la idee...
                                (asemanator cu cel din poza)
                                ce-ai rezolvat cu proiectul ? ca sunt tare curios
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google