Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mi-am dat eu seama

Comment

Am facut o cercetare mai amanuntita si am gasit jenti ca ale tale ca imi plac foarte mult...

Comment

Zi-mi si mie pe private te rog, sunt curios cu cat si unde le-ai gasit

Comment

Niste poze
          Attached Files

Comment

Maine urmeaza un flashtuning

Comment

Deci am nevoie de mare ajutor de la voi.....
              Imi trebuie un adaptor din acesta cum are cel din kitul de la k&n(fierul acela cu 2 locuri pt surub)cu care se prinde filtrul de aer direct de motor ........
              Ca vreau sa cumpar un filtru RAID de la HP si am mare nevoie
              Help me
              Attached Files

Comment

Yupii am rezolvat cu flashtuningul ...Credeti-ma e super...
                Parca am alta masina ...Trage ca dracu si la turatii mici , nu mi-a venit sa cred ce bine trage in a patra, inainte abia tragea da acu si in panta trage .........
                Eu zic ca merita , sa nu mai stea nimeni pe ganduri
                motorul e un pic mai galagios si are un sunet mai gros, am primit exact 7 caluti deci 75+7=82 de cai

Comment

Nu prea ma credeai tu cand iti ziceam pe mess , dar acuma ai vazut singur si de unde sti ca ai +7?) iai vazut tu?
                  sigpic

Comment

Mai nu i-am vazut ,dar softul respectiv atata iti da teoretic, acu nu o sa cheltuiesc 150 ron sa ma duc la un dyno sa testez ca n-are rost , ideea e ca merge super acuma

Comment

Cat te-a costat remaparea ? :|
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

200 ron remaparea + benzina ca am mers pana in sighetul marmatiei inca 80 ron

Comment

Super tare ! Presupun ca-n Bucuresti se gaseste firma care face asa ceva ! Mersi mult de informatie..Si bata in tot ce ti-ai propus ;)
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Mersi mult , uite acu ma gandesc la finala

Comment

Cat esti tanar si neinsurat se merita o finala galagioasa..Apoi.. (vezi cazul meu)..Esti nevoit s-o vinzi dupa 2 saptamani de la montare doarece citez "masina e de mers in plimbare, pentru relaxare nu sa-mi zgaltaie creierii " - inchei citatul
                              sigpic

Comment

jockerule :P...Si eu am finala sport de prin iarna pusa si merg foarte des cu ai mei in masina, pe la tara prin oras, si nu mi-a spus pana acuma ca ii deranjeaza!!!Se pare ca le place ))
                                PS: sa citez si eu ceva cand mi-am pus toba a urcat maicamea in masina si zic catre ea "auzi ceva" si ea raspunde "NU", ce fericit am fost ))
                                oricum finala sport se aude misto,si daca schimbi si traseul se aude si mai misto,dar te "omoara" la drum lung!!
                                Last edited by wizard24; 10 June 2008, 23:58.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google