Mi-am dat eu seama
Logan Din Satu Mare
Collapse
X
-
Comment
-
Deci am nevoie de mare ajutor de la voi.....
Imi trebuie un adaptor din acesta cum are cel din kitul de la k&n(fierul acela cu 2 locuri pt surub)cu care se prinde filtrul de aer direct de motor ........
Ca vreau sa cumpar un filtru RAID de la HP si am mare nevoie
Help meAttached Files
Comment
-
Yupii am rezolvat cu flashtuningul ...Credeti-ma e super...
Parca am alta masina ...Trage ca dracu si la turatii mici , nu mi-a venit sa cred ce bine trage in a patra, inainte abia tragea da acu si in panta trage .........
Eu zic ca merita , sa nu mai stea nimeni pe ganduri
motorul e un pic mai galagios si are un sunet mai gros, am primit exact 7 caluti deci 75+7=82 de cai
Comment
-
Cat esti tanar si neinsurat se merita o finala galagioasa..Apoi.. (vezi cazul meu)..Esti nevoit s-o vinzi dupa 2 saptamani de la montare doarece citez "masina e de mers in plimbare, pentru relaxare nu sa-mi zgaltaie creierii " - inchei citatulsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
jockerule :P...Si eu am finala sport de prin iarna pusa si merg foarte des cu ai mei in masina, pe la tara prin oras, si nu mi-a spus pana acuma ca ii deranjeaza!!!Se pare ca le place ))
PS: sa citez si eu ceva cand mi-am pus toba a urcat maicamea in masina si zic catre ea "auzi ceva" si ea raspunde "NU", ce fericit am fost ))
oricum finala sport se aude misto,si daca schimbi si traseul se aude si mai misto,dar te "omoara" la drum lung!!Last edited by wizard24; 10 June 2008, 23:58.sigpic
Comment
Comment