Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poti sa le faci si negre, si poti sa le faci si in culoarea masini, eu asa le-am facut pe ale mele in culoarea masini(albastru egee si da ok), rosu acuma nu stiu daca da bine pe culoarea asta,sa vedem poate is mai dau si alti cu parerea sa-ti faci asa o idee!
    PS:cand le vopsesti sa te inarmezi cu o sticla de diluant si cu o perie de sarma ca sa dai jos toata rugina de pe tampuri si etrieri!Si dupa dai cu diluant,lasi sa se usuce si dai vre-o 2-3 straturi de vopsea pe ele!(eu am dat 2 straturi dar vad ca deja a zburat un pic vopseaua de pe un tambur(de la rugina,nu se vede tare,dar naaa..
    si mai ceva daca vrei sa HURUIE si mai tare toba,renunta si la intermediara si lasa teava,ai sa vezi atunci HURUIALAA!!)
    Last edited by wizard24; 24 June 2008, 21:39.
    sigpic

Comment

Mersi pentru sfat domnu D

Comment

Nai pentru ce(na-m facut decat sa-mi dau cu parerea)
        si mai ceva la faza cu "domnu" sunt si eu cu 2 ani mai "domn" ca tine asa ca .....)))))
        sper sa-ti iasa ok si spor la treaba
        sigpic

Comment

Frumos.....Si bine lucrat....Dar cum se aude?

Comment

Mersi mult....
            De auzit se aude, motorul are asa un sunet mai adanc.....Bine nu o sa se auda ca unul cu carcasa asta e evident.
            Nu am mers pe varianta cu carcasa pentru ca am auzit ca primeste mai mult aer daca nu are carcasa...
            Oricum nu voi ramane cu filtrul acesta....
            Deocamdata este un Monza, dar urmeaza sa il schimb pe un Raid sau un K&N

Comment

Azi m-am plictisit de minune am vopsit aeratoarele si rama de la Alpine
              Attached Files

Comment

Ce face plictiseala din om....Misto,sper ca ai dat cu plastic primer inainte , vopsit 2-3 straturi dupaia lacuite sa nu se cojeasca dupaia.........
                sigpic

Comment

Am fucut treaba de calitate ...Plictiseala asta

Comment

• Nu este rau...Plictiseste-te cat mai des, bafta in continuare
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Mersi mult ...Chiar am vrut sa te intreb ,acolo in fata unde ai plus acuma plasa recent cum ai facut , cum ai taiat plasticul acela despartitor dintre prizele de aer??I need help , de mult vreau si eu sa fac da mna nu am reusit.....
                      Si unca ceva imi trebuie si mie o prelungire sub bara fata cum ai tu
                      ajuta-ma

Comment

• 1)- prelungirea(fusta) am luat-o de la mioveni, intreaba baieti de acolo daca mai au.
                        2)-dai jos bara, scoti difuzoarele, trasezi cu un subler de la terminatia v-ului transversal(UNDE SE UNESC LATURILE V-ULUI), tai cu caterul pe dunga cu mare atentie dupa care eu am finisat cu un flex mic si cu o bucata lemn dreapta pe care aplici smirghel...Pare simplu, dar nu este. Dar cu rabdare se poate
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Update
                          Am pus un eleron micutz si am infoliat partea de sus a portbagajului
                          Am pus doar acolo foliepentru ca vine ca si o prelungire de la plafon, imi place mult cum arata asa; nici capota nu va ramane mult timp goala
                          Attached Files

Comment

• Misto tare...Cat ai dat pe eleron?

Comment

• Eleronul a fost 130 ron

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google