Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spark, se pare ca ai "prieteni" foarte buni prin preajma pe la tine pe acolo de te-ai trezit cu chestia aia pe capota!!! Naspa, de ii prinzi sa dai cu ei de tot peretii!
    Ai putea sa ti-o infoliezi,dar cred ca le dai un motiv foarte bun la domni militieni sa se lege de tine, pe casco nu poti sa ti-o faci?Nu ai casco la ea?
    sigpic

Comment

• "Frumoasa" dedicatie.
      Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Mersi baieti....Din pacate nu am casco
        Oare nu ar iesi cu un polish sau pasta???

Comment

• Iese doar dak nu e adanca.....Dar dupa cums e vede e cam nasol

Comment

• Da e adanca....Cred ca o sa ajung sa infoliez tot....Mai tu ai si capota si portbagajul si plafonul negru??
            Mi-e frica ca se leaga politia

Comment

• Folie pe capota ....Mersi WEST
              Acuma am prea mult negru pe masina, capota,acoperis,portbagaj........
              Mi-e frica de politie acuma
              Attached Files

Comment

• Frumoasa foc ! Daca-ti este teama atunci te opreste;) Multe masini sunt asa ca a ta. O sa le placa si lor ;)
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Nu pot sa scriu un comment mai lung...ce ma dispera...
                  Cumpar volan de Duster

Comment

• Ce anume te dispera?

Comment

• Vroiam sa-ti zic ca daca masina nu e acoperita mai mult de 30 la suta cu alta culoare,negru la tine, nu necesita trecerea ei in talon..Deci nu te intreaba politia nimic ..Asa am citit undeva aici pe forum..deci nu garantez

Nu ma lasa sa scriu semnu "la suta"
                      Last edited by soboBN; 19 September 2008, 23:20.
                      Cumpar volan de Duster

Comment

• PAi am partea de sus de la portbagaj, acoperis si capota

Comment

• Da..Si sta cineva sa calculeze cat la suta reprezinta folia din suprafata totala?Sigur ia mai mult..Da nu este vreo hartie care sa dovedeasca daca e sau nu asa.
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• Foarte frumos! Imi place. Asa vreau si eu sa`mi fac Cat a costat folia pe capota?
                            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                            NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Foarte frumos.............Da mult nu cred ca te tine pana nu ti-o voseti si toate cele..........Asta e numa inceputu'!!!
                              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Mersi baieti....Pentru capota am platit doar 50 ron

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google