Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Man, e prea neara dupa mine, ar trebui sa vopsesti macar barile si bandourile in gri! Mai mult ca sigur negrul depaseste 30% din suprafata masinii, ai grija!

Comment

• Nu vopsescnimic, imi place cum arata, la rar o sa merg sa vad daca pot sa trec in talon inca o culoare
      Nu stiti cam cat poate costa??

Comment

• Am rezolvat cu talonul , acuma scrie in talon "gri negru"
        Acuma caut o prelungire pentru bara fata cum are BFF, de la un opel cred, plastic din acela negru
        Ma poate ajuta cineva?

Comment

• Daca zici ca e luat de la o bara de opel cauta la dezmembrari :-j acolo sigur o sa gasesti ;)

Comment

• Stie careva daca merita schimbata axa cu came ? De care se potriveste?

Comment

• Cateva poze mai noi
              Attached Files

Comment

• Salut! E mişto, să o "porţi" sănătos!

Cum ai făcut cu schimbarea culorii din talon?

Comment

• Mersi mult nenea
                  Pai schimbarea culorii a fost destul de simpla, am mers la rar pentru constatare si pe urma am dat actele la o firma care se ocupa cu transcrieri auto si gata.....
                  Toata afacerea a costat in jur de 200 ron
                  Last edited by spark88; 6 December 2008, 00:28.

Comment

• Frumoasa masina...Folie pe geamuri de ce nu pui? Cred ca o sa arate si mai bine
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• As vrea sa dau jos bandourile de pe usi , stie cineva cum se procedeaza? vin jos usor? trebe chituit si vopsit pe urma?
                      Multumesc anticipat

Comment

• bandourile vin jor relativ usor, dar trebuie chituit si vopsit.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• foarte frumos ii sta la loganel.jantele super!ce model sunt,pret?
                          God is my copilot

Comment

• Multumesc....
                            Jantele sunt marca DBW pe si ca pret nu stiu sa iti zic ca sunt luate de la cineva care le-a adus din germania , habar n-am cat poate fi acolo

Comment

• Frumusica "golanca".treaba faina cu masinuta!Spor la traba!
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google