Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase pozele...frumoasa masina...bravo
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Multumesc.....
      Are cineva vreo idee, merita sa tau o spira din arcuri?Nu e periculos?Am arcuri Weitec pe amortizoare stock ,dar vreau sa o las un picut mai jos........

Comment

• Atata timp cat sunt pers cat taie din arcuri stock dc nu ai taia din arcuri sport . Ar mai fi varianta sa faci schimb cu cineva care are arcuri H&R ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cel mai bine ar fi sa faci schimb cum zice jokeru sau sa le vinzi pe astea si sa iti iei h&r ;)

Comment

• Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de reparatii de logan?
            In care sa fie scris tot cum se demonteaza
            Multumesc anticipat.....

Comment

• Parca am vazut pe undeva pe forum manual de reparatii. Nu mai stiu pe ce theard, dar cauta si il gasesti
              P.S.: Te-am vazut luni cand treceai pe langa fosta cazarma, pe Petofi Sandor, dimineata la 7:45 cand mergeam la servciu.
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Ok am gasit.....

Comment

• Vreau sa schimb arcurile sport marca Weitec,coboara 35mm rulate aprox 3000km cu unele H&R....
                  Motivul ar fi ca vreau sa las masina un pic mai jos....

Contact
                  spark2006_boy
                  0748131998

Comment

• fa un pret la arcuri id:ag80bik
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Mici modificari....
                      -Scurtat tija schimbator
                      -Buza pe bara fata
                      Astept pareri
                      Attached Files

Comment

• nu prea se vede bine prelungirea, nu e cam lata? In poza 3 asa mi se pare....

Comment

• wow. credeam ca pui cornier ca la mine, dar vad ca ai gasit ceva extra lat.
                          sigpic

Comment

• Vad ca e lata si e din 2 bucati...de la ce masina e?Vad ca la borduri atinge de jos...nu e pericol sa se zmulga din suruburi si sa spargi bara?
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Schimba prelungirea, ca e mult prea mare. Poti sa pui de la Logan Pick-up, ca se potriveste la fix. O gasesti la dealer, cred.
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Spark , e luata de pe golf 3 sau golf in general ?
                                cat ai taiat din tija ?
                                ai o "fata" criminala , sa mor.
                                abia astept sa`i trag si eu o prelungire la a mea.
                                Ps , cat tea dus pe tine prelungirea si din cee facuta ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google