Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc pentru aprecieri.....
    Schimbatorul e mult mai comod asa, are o cursa mai scurta(am taiat chiar sub plasticul acela din fabrica pe care este montata maciulia originala), cat despre buza(este de pe un golf 3, este din plastic, si l-am prins cu suruburi), atasez cateva poze mai clare
    Attached Files

Comment

• felicitari domnu.nu ieseai mai bine daca apelaila dsign sau golan pentru short...arata belea oricum.
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Mersi mult domnu

Cu mari regrete am renuntat la prelungire.
        Motivul principal este faptul ca agatam orice mica denivelare de pe drum si cum stim cu totii tara noastra nu duce lipsa de drumurile accidentate
        Last edited by spark88; 27 April 2009, 22:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bine ai facut. Poti folosi o prelungire by thejo3er , mult mai eleganta

Comment

• Nu pune prelungiri ca nu arata bine. Pune un Kit Pilot sau ProStreet sau ce vrei tu. Ar arata mult mai bine
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Eu zic sa nu pui nimica pe ea, nici un kit nimica, eventual o prelungire mai finutza daca tot zici ca ai schimbato pe care o aveai!
              Las-o asa, sa fie cat mai simpla(clean) nu pune nici un body-kit pe ea parerea mea
              sigpic

Comment

• Daca este cineva interesat se vinde buza care a fost pe masina, pret 40 ron

Comment

• Sa sti ca da mai bine fara prelungire, dar sa n-o lasi asa!
                  Optiuni d.p.m.d.v :
                  -una mai finita
                  -kit original Dacia pentru bara fata
                  -kit pilot(cel mai simplu...cel cu acele prelungiri laterale la bara fata)
                  In rest, faina miscarea cu schimbatorul!
                  Bafta si spor la treaba!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• bravo domnu.....:P
                    vad ca ai si presurile din interior ca ale mele))ma bucur ca iti place tija de la schimbator;)
                    aaaaa...era sa uit...imi place ft tare masinuta ta;)drive safe,take care
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
                      Sa sti ca da mai bine fara prelungire, dar sa n-o lasi asa!
                      Optiuni d.p.m.d.v :
                      -una mai finita
                      -kit original Dacia pentru bara fata
                      -kit pilot(cel mai simplu...cel cu acele prelungiri laterale la bara fata)
                      In rest, faina miscarea cu schimbatorul!
                      Bafta si spor la treaba!
                      Mersi mult......
                      Si mie imi place mai mult fara prelungire, deocamdata va ramane asa pana cand voi ghici eu ceva......

Originally posted by MS 41 NZN View Post
                      bravo domnu.....:P
                      vad ca ai si presurile din interior ca ale mele))ma bucur ca iti place tija de la schimbator;)
                      aaaaa...era sa uit...imi place ft tare masinuta ta;)drive safe,take care
                      Mersi pentru idei si ajutor......mersi

Comment

• Cu kit-ul de la Dacia ar arata bine.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• In ultima vreme mi se pare mai lenesa masina, am cumparat solutie de curatat injectoare si parca tot asa este.
                          Am hotarat sa cumpar alte bujii. Ce imi recomandati NKG?
                          A da si sa ma ajute cineva cu codul bujii ca sa pot cumpara ....

Comment

• Pentru NGK-uri potrivite la Logan, codul este asta BKR6E
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• La logan 1.4,1.6,1.616v cod bujii NGK IRIDIUM IX este BKR6EIX

Comment

• Astazi am schimbat bujiile
                                Suna mai frumos motorul , ce mi se pare ciudat ca evacuarea suna si ea mai tare; Pe langa asta parca urca mai frumos in ture.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google