Mersi mult domnu, bani sa fie ca timp si chef de modificari tot timpul am.....
Logan Din Satu Mare
Collapse
X
-
Originally posted by play4hack View Postde unde ai luat admisia si ce pret! se simte oleaca de putere ? [nu in cp]
Multumesc.
De simtit se simte , are raspuns mult mai bun la acceleratie motorul.
Pretul a fost undeva la 350 ron cu tot cu filtru.
Originally posted by Logan 4 ever View PostArata altfel cu capota vopsita. Cu colant nu era atat de lucioasa. Cat te-a costat prelungirea capotei si unde ai facut-o?
Comment
-
Spark, pe tine cum te-au lasat politaii sa intri pana in Aeroclub cu masina la Chevrolet Drag Racing, ca mie mi-au zis ca nu e voie sa intri cu masina acolo, si am parcat la intrarea la Rompetrol? Crezi ca nu ti-am vazut masina?sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
arata bine loganelul dar ca ai face bine ori sa inveti sa mergi la linii sau daca nu vrei sa chinui masina nu mai merge la linii cand se mai organizeaza k numai te faci de rusine . e parerea mea faci cum vrei tu . dar masina arata bine gumele sunt km prea joase 50 e cam mic cel putine 60 daca ai jante pe 15. ceaoo
Comment
-
@ rinspeed: In primult rand stiu sa conduc, mai degraba ar trebui sa ma intrebi ce s-a intamplat si pe urma sa o dai pe concluzii....
Dupa linii am deschis capota si aveam deplasat corpul clapeta , motorul primea aer fals si nu urca in turatii.
Acu deja am rezolvat problema, am refacut toata admisia, mi-a ajuns la aproape 300 ron asa ca......
In plus m-am dat "for fun" nu ca sa iau locul unu sau doi,asta este data viitoare am sa verific masina din timp sa fie totul ok
@logan4ever: nu mi-a zis nimic , am intrat fara sa-mi zica ceva...
Mersi pentru pozeLast edited by spark88; 20 June 2009, 21:48.
Comment
-
Da am avut niste probleme cu admisia si cu acceleratia.
Am avut inainte o admisie conceputa aiurea , multumita unui MARE meserias si chiar la cursa mi-a iesit corpul clapeta de la loc...
In fine acuma am rezolvat problema ,am pus poze cu noua admisie mai sus...
Comment
-
-
mai vin si probleme...asta e....man...uh stii ca imi place masinuta ta...;)ai grija de ea...bafta in cont...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment