Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi mult

Comment

• urla bine;))nu-i bai cu ea...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cateva poze
        Attached Files

Comment

• tare arn-ul D
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Poate ma ajuta cineva, am o mica problema cu franele....
            Pe drum drept la franare sau in mers nu suna deloc, dar la drum cu gropi zici ca se aude un tacait la rotile fata in momentul rularii,dar cand franez nu suna deloc...
            Am fost la un service si au zis ca este uzat etrierul si joaca pe disc.Este asa ceva, placutele nu par a fi uzate....
            Help..........

Comment

• arnold vezi sa nu patesti cum am patit eu cu placutele "originale " cumparate de pe forum. Am avut aceleasi simptome ca si tine si SOC : am descoperit pastila de la placuta de frana dezlipita de fierul pe care e pusa ! ! ! Verifica asta cat mai repede ! ! ! Respect !!!
              sigpic
              The MVP

Comment

• spark88 problema asta o am si eu de ceva timp si inca nu am rezolvat nimic mecanicu meu tot asa zice ca este etrieru uzat daca rezolvi problema sa ma contactezi si pe mine ms mult !

Comment

• Frumoase jantele

Comment

• Arnold, ai rezolvat problema cu franele? Daca nu, incearca la service-ul Frarom de pe strada Soimoseni. Sunt mecanici buni acolo.
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• faina masinuta
                      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Inca nu am rezolvat nimic cu franele, maine sper sa rezolv ceva....
                        Multumesc pentru aprecieri...

Comment

• da..........frumoasa masina,acolo unde se agata Harta in cui

Noroc!
                          Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                          -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                          Silent Coat.

Comment

• Offtopic: @ktalyn28: n-ai prea nimerit-o cu agatatul hartii in cui.harta se agata in cui undeva prin Maramures
                            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Mersi baieti , pana una alta am schimbat suruburile care fixeaza etrierul pe disc pentru ca aveau un mic joc celelalte..
                              Pana la urma sunetul care vine de la roti e defapt de la arcuri, arcurile weitec , deoarece in partea de jos 3 din spirese ating si la denivelari se aude cum bat intre ele....

Comment

• si la mine se aude un sunet metalic in partea dreapta fata, tot arcuri weitec,parca zici ca se ciocnesc 2 table sau ceva de genu.si la tine tot asa facea?
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google