Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos arnold ! ! ! e real low acum ! ! !
    sigpic
    The MVP

Comment

• @dodolorand: o sa le folosesc nu-ti bate capul, abia astept sa continuam cu surprizele ....(top secret)
      @MS 41 NZN: mersi , grija si pana acum am avut si voi avea, sunt curios cum va arata la vara...
      @fane1990: mersi mult...
      @B-64-MVP: nici a ta nu e mai prejos! real low va fi cu cauciucurile de vara

Comment

• Frumos domnu' frumos!
        Si eu, abia astept primavara sa tre la look-ul de primavaar-vara-toamna!
        Bafta si numa' bine!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• ooo...deci nu numai tu ai planuri cand da soarele....
          ce sa zic...multa bafta...
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• sal frumosa masina...nu i-ar sta bine cu o bara de mcv!? si niste proiectoare???bafta

Comment

• Urmeaza surprize doar atata zic

Comment

• astept cu nerabdare....multa bafta

Comment

• O sa te obisnuieti cu rigiditatea...dar crede-ma ca s-a scjimbat in bine aspectul masinii...
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Mersi mult domnu.....

Comment

• Un mic update, alte faruri
                      Prima poza e facut cu blit.....am sa fac poze si seara cu ele aprinse...
                      Lori mersi mult pentru ajutor.....
                      Attached Files

Comment

• da farurile tale ce aveau arnold? ca parca tot pe negru erau.
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• foarte misto prelungirea de capota..da bine cu farurile angel..singura lucru care nu mi place mie e ca am impresia ca aceasta combinatie de negru cu culoarea originala a masinii nu da bine..repet, e doar parerea mea, sa nu te superi acuma :P
                          sigpic

Comment

• B-64-MVP@: da am avut tot pe negru,dar erau crapate si nici nu puteam regla un far,era stricat mecanismul de reglare asa ca am renuntat la ele
                            xxxgeoxxx@: nu ma supar oricum mie trebuie sa-mi placa

Comment

• frumoase faruri. sa le stapanesti sanatos. ai si xenon pe ele sau doar bec? cati bani ai dat pe ele?
                              From Miami 2 Ibiza
                              Voucher
                              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Am doar bec pe ele deocamdata, tare repede se ard, in careva zi mi s-a ars pe partea dreapta un bec,iar azi pe partea stanga. Sau becurile sunt de proasta calitate sau la montaj le-am prins eu de capat ,sincer nu stiu, sigurantele si cablajul sunt ok.Ramane de vazut, farurile au costat doar 300 ron

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google