Logan Din Satu Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal frumosa masina....multi km fara probleme...
    1.Cati Km Are Masina?Si Cum Merge
    2.Dc Nu Pui O Bara De Mcv Si Niste Proiectoare??
    Bafta

Comment

• Mersi ,
      Masina are 58.000 km si merge bine deocamdata, incet urmeaza schimbul de distributie...
      Apropo cand am schimbat farurile am observat ca pompa servo pierde lichid, oare e crapata?Vasul pentru lichid e la nivel normal, dar jos pe scut se vede cum picura lichidul..
      Bara fata se va modifica cand va fi mai cald .....

Comment

• da servodirectia la logan nu e electrica?:-?

Comment

• n-ai sa vezi pe logan servo electric ) aia electrica e mult mai lejera, plus ca are posibilitatea de a se intari la viteze mari si sa fie mai moale in oras...la logan e doar directie asistata hidraulic
          sigpic

Comment

• si pe diesel de care e ?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• da cristi am priceput ideea ) cele diesel au servo electrica..din cate stiu eu doar cele de top, restu ori nu au ori au normala...la asta nu sunt sigur eu ma refeream la 1.4 ca am vazut ca omu are one point four ..am scris in graba ..scuze pentru dezinformare
              sigpic

Comment

• Frumoasa masina , imi plac jantele si farurile.Ai probleme cu organele de politie din cauza lor??
                Tinc fest !!

Comment

• Mersi mult, inca nu am avut probleme cu politia din cauza lor

Comment

• xxxgeoxxx: am avut un mcv de frima si l-am lovit calumea....aproape sa il dea dauna totala ...distributie ...praf lonjeron ...si alte chesti...si dupa ce am facut accident servo mergea si se auzea ceva electric ...de asta zic...daca e electrica ...1.5 dci....la benzina nu stiu dar ma mir...ca nu e la fel..

Comment

• benzinarele n-au electrica...dieselu are sigur...da nu toate ...acum nu stiu in functie de ce se pune asa...
                      sigpic

Comment

• Cateva poze de sezon.........
                        Attached Files

Comment

• Cere proiectoare...
                          sigpic

Comment

• Pe calea cea buna.....
                            Buzele polisate, mai trebuie date cu lac...........
                            Mersi pentru ajutor Lori....
                            Attached Files

Comment

• hmmm......arata bine cu farurile....dar cu astea care le ai acuma o sa ai probleme....
                              bafta pe mai departe
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• misto jantele de iarna ) da serios, alea negre arata super
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google