Cati km ai mers cu filtru ala...?
LOGAN 1.6 16v
Collapse
X
-
Ms alessandro.
andrei_mircea>Solutie curatare motor Perfect Road(in auchan si norauto gasesti) + purfloor (este o solutie de spalat pe jos in service-uri) + berner (o solutie de degresat) ultimele doua au fost in cantitati mici.
Vroiam de mult sa scap de culoarea galbena de la numar .Sa inlocuiesc becul cu leduri.Am improvizat o placa din plastic pe care am lipit 2 benzi cu 6 leduri smd.Soclul pt conexiunea la mufa a fost un bec w5w.
Rezultatul:o lumina alba si puternica.
Comment
-
astazi am terminat de antifonat usile.
La usa din stg la oglinda lipsea buretele era gol.
Imprestii> la 140 se auzea un mic suierat de la geamuri(a avut paravanturi) si motorul in rest k.
Nu am avut unde sa mai merg sa vad.
Luni de dim am un drum mai lung, sa vedem cum se comporta.
O zi placuta!
Comment
-
Masina a facut 58700.
Cand m-am dat cu Alessandro pe la 170-180 aparea o mica vibratie in volan.
Astazi urcat masina pe ramapa si urmatorul rezultat:
-bieleta si cap bara stg putin joc.
-flansa amortizor stg.
-bieletele antiruliu sunt cam uzate
Pretul pieselor 290 manopera o fac eu.
Partea dr este k.
Maine voi schimba bielete(ambele parti) + capete bara (ambele parti) + bielete antiruliu + geometrie.
capetele + bieletele vor fi ruville
bieletele antiruliu - febi bilstein.
Sper luna viitoare sa schimb si flansele si rulmentii de la amortizor.
Astept sa fac lucrarea maineLast edited by florin_x2004; 15 August 2012, 21:48.
Comment
-
nu mai bine schimbai si pe dreapta sa-ti iei de o grija ? plus ca nu mai trebuie sa mai faci o data geometria...
masina arata super, imi place cum o intretii...." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by florin_x2004 View Post
Maine voi schimba bielete(ambele parti) + capete bara (ambele parti) + bielete antiruliu + geometrie.
Comment
-
Pe partea stanga spate am avut o janta putin indoita,cred ca a fost mutata de pe fata pe spate.
Pe partea stg si flansele si rulmenti sunt putin mai uzati,de aici cred ca fostul proietar a luat o gaura ceva.
Bieleta are un joc mic la fel si capatul de bara.Nu e ceva foarte grav sau un joc mare dar prefer sa le schimb.
salut
Comment
Comment