My ride - Bz 21 gws

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My ride - Bz 21 gws

Salut forum! Incerc si io sa ma bag in seama pe aici ca sunt nou si nu stiu cum sta treaba..
    Vreau sa bag niste banuti in masina ca nu-mi permit sa o schimb si dupa ce i-am tras o vopsea care multora ar putea sa nu placa... vreau sa continui
    Poate va pricepeti voi mai bine sa ma indrumati cu link-uri sau... cum va manifestati voi pentru niste jante (prefer cenusii sau spitzate - Rial Milano ma gandeam), un kit xenon mai bun si un mp3 player :p
    Sunt constient ca pot parea absurd dar poate iese ceva frumos
    Multumesc anticipat!!!
    P.S. Masina e revopsita complet... baza e cel mai deschis gri care il aveau la service si "bot" + plafon + oglinzi - cel mai inchis gri (n-am vrut negru)
    Attached Files
    Casa moara fetilii!

Gius e frumusica lucrarea, oricum e unicata. Poti sa incepi cu un set de arcurii h&r sa o cobori 4-5 cm, lupe bi-xenon in faruri si farurile voprite pe interior, gri-ul inchis, folie de 80% transparenta, niste jante pe 16" si sa renunti la toate elementele cromatre de pe masina, schimbat iluminat bord si butoane si o sa iasa ceva frumos. Respect !!!!
    sigpic
    The MVP

Comment

ms MVP (imi plac jantele tale) folie urmeaza zilele astea dar sunt in sesiune si tre sa fac naveta intre facultate si munca (orase diferite). Concret unde ma pot interesa de xenon? un site? un magazin/service prin buc? stii cumva daca scrisu de pe portbagaj e lipit sau prins in gauri? la service cand a vopsit s-a ocupat un prieten si am uitat sa-i zica sa nu mai puna motorizarea si sigla...
      Last edited by 77sky; 16 January 2012, 08:19.
      Casa moara fetilii!

Comment

Mercii, sunt TSW pe 17" !!!! au gauri la sigla si la motorizare nu sunt lipite !!! Xenon are Cassilo si Serban_pc, incearca la ei !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

Originally posted by Gius View Post
          Salut forum! Incerc si io sa ma bag in seama pe aici ca sunt nou si nu stiu cum sta treaba..
          Vreau sa bag niste banuti in masina ca nu-mi permit sa o schimb si dupa ce i-am tras o vopsea care multora ar putea sa nu placa... vreau sa continui
          Poate va pricepeti voi mai bine sa ma indrumati cu link-uri sau... cum va manifestati voi pentru niste jante (prefer cenusii sau spitzate - Rial Milano ma gandeam), un kit xenon mai bun si un mp3 player :p
          Sunt constient ca pot parea absurd dar poate iese ceva frumos
          Multumesc anticipat!!!
          P.S. Masina e revopsita complet... baza e cel mai deschis gri care il aveau la service si "bot" + plafon + oglinzi - cel mai inchis gri (n-am vrut negru)
          cat te-a costat vopsitul? si unde l-ai facut? multumesc!

Comment

vopsitul m-a costat o mica "atentie" :p ca am folosit casco. l-am facut la Ford CSD in Pipera si pe hartie a fost 6200lei. dar asa e scump la reprezentante...
            Casa moara fetilii!

Comment

si de ce ti-ar face casco vopseaua?! ai avut accident major cu ea?

Comment

acte de vandalism ) adica zgariata cu cheia...
                Casa moara fetilii!

Comment

Salut

Bun venit printre noi. Interesanta masina. Arata bine Acum cum l-am vazut mi-am dat seama cum l-ai vopsit, nu asa mi l-am imaginat. Cred ca trebuie trecuta in talon si cea de-a doua culoare. Da o fuga pana la rar.
                  Spor la treaba pe viitor!

Comment

frumoasa masina, mie imi place modelul, sa o stapanesti sanatos
                    sigpic

Comment

nu e nevoie de rar, pentru ca e tot gri. si in talon scrie gri mai mult ca sigur, asa ca poate sa o faca ce nuanta de gri vrea el.

in poza nu se vede vreo diferenta la gri-ul deschis fata de cel de fabrica.

p.s. cam zgarcit la poze .
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by Gius View Post
                        acte de vandalism ) adica zgariata cu cheia...
                        pai si nu-ti vopseau numai fetele de usi sau aripa unde era zgariata?! se bagau ei asa la "total"? ma mir..doar n-o fii fost toata in carouri nu te-au chemat la constatare? atunci imi fac si eu casco dar la tiriac unde vreau sa-mi fac cred ca vin cu creionul de retus.

Comment

n-ai inteles. si-a vandalizat-o singur, in intregime. si normal ca a vopsit-o toata.
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

)) ma jur ca io n-am atins deloc masina (mi-era mila)! nici cu cheia, nici cu o pietricica ) mai multe nu mai zic :|
                            Casa moara fetilii!

Comment

mare scofala, ai pus pe altu'. stiu cum merge treaba. in fine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google