My ride - Bz 21 gws

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am inteles asta dar aia ii vezi chiar asa de prosti sa nu-si dea seama?! mai are si 24 de ani... daca venea un mos ca mine, la 46 ,poate mai credeau ca nu ti-ai inscenat vandalizarea si rca-ul ia mai mult pe considerent de varsta
    Last edited by B997NDL; 16 January 2012, 12:36.

Comment

dupa cum se vede da, ori a avut pile. treaba lui, nu conteaza. fiecare se descurca cum poate.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ce nu inteleg eu, e de ce va bateti voi capu cum si-a vopsit omul masina?
        Arata bine masina vopsita asa,imi place,dar zicea colegul nostru MVP cateva idei care ti-ar schimba radical masina...Bafta!
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

exact FloNZN! am luat numere de tel si azi o sa ma duc la bucuresti sa ma interesez de xenon. nu stiu dak e scump 900lei faruri cu angel eyes, lupe si tot tacamu'. am vazut ca e complicat si dpdv legal cu kitu asta de xenon. sambata sper sa ii pun folie pe geamuri si jante poate o sa le achizitionez dar o sa le pun cand vine vremea cauciucurilor de vara.
          Casa moara fetilii!

Comment

Imi place vopseaua ta spor la modificari in continuare

Comment

salut ....

pune arcuri mai intai si dupa jante

xenon nu te duce mai mult de 700 de ron cu tot cu montaj( ma refer la lupe cu xenon)
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

o intrebare de incepator prost ) se poate sa pun doar lupe cu angel eyes fara xenon? sper sa nu deranjez dar chiar nu ma pricep deloc
                Casa moara fetilii!

Comment

Originally posted by FloNZN View Post
                  Ce nu inteleg eu, e de ce va bateti voi capu cum si-a vopsit omul masina?
                  Arata bine masina vopsita asa,imi place,dar zicea colegul nostru MVP cateva idei care ti-ar schimba radical masina...Bafta!
                  pt ca vrem sa invatam si noi. crezi ca mi-ar strica un vopsit total?! mai ales ca vreau sa-i schimb culoarea

Comment

dak ai inclus la polita casco acte de vandalism... te certi cu cineva in fata blocului, o zgarie (toate elementele tre sa aiba semne pe ele) apoi suni la politie si tre sa te asiguri ca la service face plata firma unde ai casco (sa nu ramai cu ea prin service) dar dak vrei sa schimbi culoarea tre sa mai dai niste bani pentru vopsirea interioara a pragurilor si alte cacaturi... vreo 10mil era la mine ca am vrut alb+negru ) dar m-am razgandit de banii aia
                    Casa moara fetilii!

Comment

multumesc pt pont! problema e sa gasesti pe cineva pe care nu-l deranjeaza sa aiba dosar penal pt distrugere bunuri. politia te intreaba pe cine banuiesti
                      Last edited by B997NDL; 16 January 2012, 15:55.

Comment

aveti grija cu ponturile astea ca se considera infractiuni si de regula se sanctioneaza pe forum. discutati pe privat ponturi de fentat polite casco sau alte 'ilegalitati' din astea.

pune te rog mai multe pozne, ca numai cu o floare nu se face primavara
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

asa e..pune mai multe poze!
                          off: e infractiune daca pui in aplicare. noi doar vbeam. asa poti vorbi de spargeri banci doar ca entertainment

Comment

Masina e deosebita, chiar da bine amestecatura asta de culori . Cum au spus si colegii mai sus intai arcuri si dupa aceea jante ca deocamdata ii sta bine si cu aceste capacele.
                            Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

... se poate cere in regie proprie si poti sa o faci unde vrei si ce culoare vrei

Comment

nu consider "pont". eu am povestit cum s-a intamplat si ce am facut sa o vopsesc asa... in weekend sper sa ii pun folie pe geamuri si apoi o sa mai pun niste poze :P
                                Casa moara fetilii!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google