If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Gius lupe da, nu m-am legat de asa ceva . Si eu ma gandeam la faruri vopsite in interior la culoarea masinii dar sincer mi-e cam tarseala sa nu ma beleasca astia cu vreo amenda dar om trai si om vedea ce-o mai fi.
Sa auzim numai de bine!
Last edited by Christnacht; 19 January 2012, 00:58.
nu stiu pe ce thread-uri intri tu, de le gasesti pe toate scumpe, ba nu se merita resoftarea..daca vrei sa iesi avantajos, intri la tutoriale, iei un prieten, daca zici ca esti neindemanatic, si gasesti acolo si cum sa faci grila si cum sa pui lupe, tot ce vrei tu sa faci oricum, rascoleste bine forumu..
am gasit sa fac grila cu 100lei la custom garage. e un pret bun si nici nu-mi cere ca ghetto inca o grila si 40e... probabil o sa iasa mai de slaba calitate dar... tre sa-mi fac timp sa stau vreo 2 zile prin buc
Dupa minunata iarna i-am tras o spalare si am facut niste poze cu telefonu'
Nu prea i-am facut nimic din cauza vremii dar:
- i-am facut niste huse la un tapiter ca alea cumparate din magazin nu se "legau" bine;
-am imbracat volanu in piele ca incepeau sa apara semne de uzura;
-am pus pe unde am putut niste smd/led-uri (nu ma pricep), mai calitative zic eu, la plafon, portbagaj, numar, semnalizare(pe aripi)
Urmeaza sapt viitoare folie omologata doar pe spate (nu prea inchisa ca nu suport), apoi a2a plafoniera sa fie niste lumina in spate si colantare stopuri, consola centrala...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment