My ride - Bz 21 gws

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gius lupe da, nu m-am legat de asa ceva . Si eu ma gandeam la faruri vopsite in interior la culoarea masinii dar sincer mi-e cam tarseala sa nu ma beleasca astia cu vreo amenda dar om trai si om vedea ce-o mai fi.
    Sa auzim numai de bine!
    Last edited by Christnacht; 19 January 2012, 00:58.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

ghetto tuning? vezi custom garage. 200 lei/badboy

Comment

) la custom garage ma uitam acum dar tre sa-mi fac cont pe alt forum si... sunt obosit... ma mai interesez maine )
        Casa moara fetilii!

Comment

nu stiu pe ce thread-uri intri tu, de le gasesti pe toate scumpe, ba nu se merita resoftarea..daca vrei sa iesi avantajos, intri la tutoriale, iei un prieten, daca zici ca esti neindemanatic, si gasesti acolo si cum sa faci grila si cum sa pui lupe, tot ce vrei tu sa faci oricum, rascoleste bine forumu..
          sigpic

Comment

am gasit sa fac grila cu 100lei la custom garage. e un pret bun si nici nu-mi cere ca ghetto inca o grila si 40e... probabil o sa iasa mai de slaba calitate dar... tre sa-mi fac timp sa stau vreo 2 zile prin buc
            Casa moara fetilii!

Comment

dai o bere cand vii!

Comment

fara alcool! )
                Casa moara fetilii!

Comment

inseamna ca n-ai vazut lucrari de la custom garage..o sa fie chiar foarte calitativa lucrarea
                  sigpic

Comment

frumoasa masina...mai ales vopseaua pune mai multe poze
                    MY CLA

Comment

Dupa minunata iarna i-am tras o spalare si am facut niste poze cu telefonu'
                      Nu prea i-am facut nimic din cauza vremii dar:
                      - i-am facut niste huse la un tapiter ca alea cumparate din magazin nu se "legau" bine;
                      -am imbracat volanu in piele ca incepeau sa apara semne de uzura;
                      -am pus pe unde am putut niste smd/led-uri (nu ma pricep), mai calitative zic eu, la plafon, portbagaj, numar, semnalizare(pe aripi)

Urmeaza sapt viitoare folie omologata doar pe spate (nu prea inchisa ca nu suport), apoi a2a plafoniera sa fie niste lumina in spate si colantare stopuri, consola centrala...
                      Attached Files
                      Casa moara fetilii!

Comment

frumoasa masina,dar de ce ai vopsito asa?

Comment

asa mi-a venit... daca tot am revopsito am zis sa ramana banala
                          Casa moara fetilii!

Comment

interesant stilu de vopsire , husele sunt foarte frumoase ,hai cu colantarea la consola centrala
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

ms kubala7 am autocolantu luat de mult si sper sa-l pun intr-un final )
                              Casa moara fetilii!

Comment

Foarte tare vopsirea masinii....original.Imi place mult.Sa ai bafta cu ea!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google