am trait s-o vad si pe asta!!
My ride - Bz 21 gws
Collapse
X
-
Mie unul nu-mi place deloc! Zici ca a scapat cineva, intentionat, o cutie de vopsea pe capota sau ti-a facut cineva rau si a dat cu sprayul cu vopsea. Macar daca se continuau intr-un fel sau era delimitate intr-un fel. La o masina stock nu se preteaza sa faci ceva doar ca sa fii diferit. Omul cand vede o masina modificata trebuie sa isi dea seama singur ce a vrut proprietarul sa faca cu ea. In cazul tau, marea majoritate va crede altceva decat ai intentionat tu sa faci. Diferit poti fi, dar in sens negativ. I-as intreba pe cei carora le-a placut "opera de arta" daca ei si-ar face asa ceva pe masina....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Eu unu zic ca o sa arate bine daca si-ar pune arcuri sport si jante dar vopsite gri deschis - inchis o combinatie. Intreadevar la capota acolo este ceva care nu iese bine in relief. Vopseste-o gri inchis si aripile fa-le griul ala deschis si o sa fie ok. Mie mi-a placut de prima data ca am vazut ceva mai unicat asa fata de ce "tuninguri mioritice" mai vad pe site-uri ..... violeaza ochiul rau
Planuri bune ai trebuie slefuiala ... si bani la naiba ca asta ne omoara pe totiLast edited by Christnacht; 29 February 2012, 12:28.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Nu vreau arcuri sport pt ca o folosesc pe drumuri nasoale chiar daca dau binenici nu vreau sa bag multi bani pentru ca dupa ce o sa strang suficient vreau sa-mi iau ceva mai bun (1-2 ani) ca investitiile nu se mai recupereaza...
Nici nu vreau masina "de expozitie" dar vopseaua asa a iesit ca i-am lasat pe baietii de la ford-pipera sa se joace
Jante si lupe o sa fie cea mai scumpa modificare, DACA o sa o fac)
P.S. Thejock3r - Imi convine ce crede marea majoritate... asta era si ideea :pCasa moara fetilii!
Comment
-
Spor la modificari in continuare si sper sa ne vedem prin Buzau. Buna ideea in 2 nuante dar era bine daca se inchideau intr-un "V" petele de pe capota si nu separate.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
salut. ti-am vazut masina de cateva ori prin oras si e draguta. scuze ca o zic dar masina nu este tocmai unicata ( ma refer la vopsea) in buzau mai circula un ford focus alb si la capota are la fel ca tine ....vopseaua aia neagra in degradeu. ( cred ca de acolo te-ai si inspirat) spor la treaba in continuare si dupa ce iau permisu sper sa ne vedem prin oras:P
Comment
-
Am o mare nedumerire!!!
Vreau sa schimb uleiu' si am un bidon de Castrol EDGE FST 5W-30.
Merge la benzinaru meu 1.4?
Din cate am citit pe net e mai mult pentru diesel... la magazine mi-au spus ca e bun pentru mine dar nu prea am incredereCasa moara fetilii!
Comment
Comment