My ride - Bz 21 gws

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am trait s-o vad si pe asta!!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

e de bine sau de rau jockere? )
      Casa moara fetilii!

Comment

Nu prea cred ca este pe gustul lui
        E jumatate neagra si jumatate gri , esti unicat oricum ,intr-un alt fel !

Comment

Mie unul nu-mi place deloc! Zici ca a scapat cineva, intentionat, o cutie de vopsea pe capota sau ti-a facut cineva rau si a dat cu sprayul cu vopsea. Macar daca se continuau intr-un fel sau era delimitate intr-un fel. La o masina stock nu se preteaza sa faci ceva doar ca sa fii diferit. Omul cand vede o masina modificata trebuie sa isi dea seama singur ce a vrut proprietarul sa faca cu ea. In cazul tau, marea majoritate va crede altceva decat ai intentionat tu sa faci. Diferit poti fi, dar in sens negativ. I-as intreba pe cei carora le-a placut "opera de arta" daca ei si-ar face asa ceva pe masina....
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Eu unu zic ca o sa arate bine daca si-ar pune arcuri sport si jante dar vopsite gri deschis - inchis o combinatie. Intreadevar la capota acolo este ceva care nu iese bine in relief. Vopseste-o gri inchis si aripile fa-le griul ala deschis si o sa fie ok. Mie mi-a placut de prima data ca am vazut ceva mai unicat asa fata de ce "tuninguri mioritice" mai vad pe site-uri ..... violeaza ochiul rau
            Planuri bune ai trebuie slefuiala ... si bani la naiba ca asta ne omoara pe toti
            Last edited by Christnacht; 29 February 2012, 12:28.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu vreau arcuri sport pt ca o folosesc pe drumuri nasoale chiar daca dau bine nici nu vreau sa bag multi bani pentru ca dupa ce o sa strang suficient vreau sa-mi iau ceva mai bun (1-2 ani) ca investitiile nu se mai recupereaza...
              Nici nu vreau masina "de expozitie" dar vopseaua asa a iesit ca i-am lasat pe baietii de la ford-pipera sa se joace
              Jante si lupe o sa fie cea mai scumpa modificare, DACA o sa o fac )
              P.S. Thejock3r - Imi convine ce crede marea majoritate... asta era si ideea :p
              Casa moara fetilii!

Comment

Spor la modificari in continuare si sper sa ne vedem prin Buzau. Buna ideea in 2 nuante dar era bine daca se inchideau intr-un "V" petele de pe capota si nu separate.
                Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...

Comment

salut. ti-am vazut masina de cateva ori prin oras si e draguta. scuze ca o zic dar masina nu este tocmai unicata ( ma refer la vopsea) in buzau mai circula un ford focus alb si la capota are la fel ca tine ....vopseaua aia neagra in degradeu. ( cred ca de acolo te-ai si inspirat) spor la treaba in continuare si dupa ce iau permisu sper sa ne vedem prin oras:P

Comment

suntem prieteni ne-am facut amandoi... a lui e oricum mai frumoasa (alb perlat cu negru)
                    Casa moara fetilii!

Comment

• da am observat pe el il ajuta mai mult caroseria masinii:P idei de viitor?

Comment

• Am o mare nedumerire!!!
                        Vreau sa schimb uleiu' si am un bidon de Castrol EDGE FST 5W-30.
                        Merge la benzinaru meu 1.4?
                        Din cate am citit pe net e mai mult pentru diesel... la magazine mi-au spus ca e bun pentru mine dar nu prea am incredere
                        Casa moara fetilii!

Comment

• Uleiul se poate folosi atat pe diesel cat si pe benzina din ce imi aduc aminte...Mai asteapta si alte pareri ca sa fi sigur...
                          MY CLA

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google