Ag 10 wpp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

te referi la semnatura lui Tudor ?
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

am vaz ca ati modificat botu masini

Comment

virtual tuning...nu stiu exact programul.
        poate cu ocazia asta aflu si eu
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

photo shop este programul...cred
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

photoshop cs3 extended folosesc ( personal )
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

salut...am si eu aceeasi problema cu tata pe care ai avut-o....dar si eu l-am aburit....in schimb mama e foarte incantata....am inceput..si eu cu cateva lucruri mititele...dar urmeaza...cv mai complex!!

P.S.: nu stiu daca ai rezolvat problema cu lipiciul ramas de la stickerul kaulfland....se duce cu fairy...pui pe acel loc...si il lasi un minut si apoi speli cu apa calda...si se duce!!!
              MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Nu am rezolvat-o,ms pentru sfat.

Comment

eu asa le-am scos...cand am mers la o nunta..au ramas urme chiar daca a fost scoci de hartie...cred ca de la soare....bafta!!!
                  MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Ms..abia astept sa scap de lipici.

Comment

da-i cu benzina ma ... si dupa ce ai curatat lipiciu daca e nevoie putin polish!
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Dai puternic cu benzina, asa am facut si eu si nu s-a intamplat absolut nimic,se ia foarte repede lipiciul nu trebuie sa freci prea tare..

Comment

Pai da dar eu nas vrea sai dau polish acum si mie frica cu benzina incerc intai cu fairy sa vad ce iese si daca nu iese o duc in service ca oricum tree sami fac si bara ca am bubuit-o aseara sau daca nu imi iau bara de ph2 nu sunt hotarat acum.

Comment

crezi ca esti singurul care cureti lipiciu ala cu benzina ? ... dute la service dar dai banii degeaba :P
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

dai ma cu benzina fara frica,si cu bara mai bine o rezolvi altfel decat in service ca te ard la portofel

Comment

Originally posted by radionight17 View Post
                                Pai da dar eu nas vrea sai dau polish acum si mie frica cu benzina incerc intai cu fairy sa vad ce iese si daca nu iese o duc in service ca oricum tree sami fac si bara ca am bubuit-o aseara sau daca nu imi iau bara de ph2 nu sunt hotarat acum.
                                o sa iasa doar grasimea,lipiciul ramane, dai linistit cu benzina ca se curata.
                                (cand bagi benzina in rezervor ,faci plinul si curge pe masina , o duci in service?)
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google