Pai si daca ma trag pe dreapta?
Red Tweety
Collapse
X
-
La caruta ta puturoasa i-ar sta bine un motor de 16v. Pe cand un upgrade ?, Foarte injositor motorasul asta pentru tine.Last edited by felixb; 7 November 2008, 18:38.
Comment
-
Astept report, care e problema?.Te supara cumva adevarul ?...1,4 =caruta=injositor
Comment
-
Mah TWeetY da' prieteni dastia ai tu...Lasa-l pe om nu vezi ca posteaza de dragul de a posta peste tot...Eu banuiesc ca nu e adevaratul felixb la butoane...Daca e a patit sigur ceva...Bautura,droguri,lovituri la dibla...
Pe de alta parte mai sus tu ai vrut-o ,ai cerut critici
Cine a vazut masina nu o poate critica insa...
Comment
-
Numai poti singur Tweety? Foarte rau, baga niste vitamine si scuteste-ma de avocatei
Comment
-
Aveam masina stricata cand mai facut,era pe butuci, acum din 400m iti dau 400 m , o caruta nimic mai mult.
Comment
-
A draq gluma ... In fine eu tot n-am inteles asa arata masina ta tweety ? Sau asa o sa arate in viitor ? Ma refer la prelungirea capotei la praguri si la eleroane k jantele am inteles k le ai (f misto de altfel) !!! Sper sa trec si eu de pasa (financiara) proasta sa-mi aranjez si eu jucaria si sa vo arat si voua ! Numa bine la toti !logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
Comment