folia dc nu o mai ai?
Red Tweety
Collapse
X
-
-
In Vitan Bucuresti?...si nu ai dat un semn?...sa vezi omor ce iti ei.
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostRevin sa mai scutur praful de pe topicul asta...
La mare, pe b-dul Mamaia, intre orele 14-15 mi s-a spart masina...au fortat butucul de la usa stanga fata, au deformat tabla insa nu au reusit sa patrunda...drept urmare au fortat portbagajul si l-au deschis...au luat o borseta si un rucsac, in care nu era mai nimic.
Am fost sa indrept tabla usii stanga fata la un "meserias" care a reusit sa imi sparga geamul.
Am cumparat alt geam (138 roni) si am mers la un coleg care mi l-a inlocuit si mi-a rezolvat si tabla si incuietoarea.
Drept urmare am montat o alrama Maat in Vitan, cu 210 roni.
P.S....mai traiesti?
Comment
-
frumoasa masina,sa ai spor la lovele sa o poti tunari...despre incidentul cu spartul,nasol mod de a petrece concediul...cat despre mescheriasul care nu stie sa scoata un geam decat dupa ce al sparge,merita una bucata bataita sa stie ca astea costa banuti,sper ca ti-ai recuperat banutii de la "sucker" si ai si rezolvat titiul
bafta la tunarit
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Salut.
Mai trebuie cumva omolgata la rar,instalatia de gpl?
Ma gindeam si eu sa o bag pe gaz,dar la citi km fac eu pe an,nu stiu daca se merita
Asteptam sa vedem ce numere vei pune
Numai bine,IonutUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Dupa ce termini de inscris masina pe numele tau te rog scrie si pe forum cum ai procedat cu firma de leasing ma refer ai trimis nr. de leasing si talonul, ai ptimit cartea masini si care au fost cheltuielile ca si eu platesc masina luna aceasta ms!
Comment
-
Augustin ai dreptate, trebuie sa merg la RAR sa imi scrie in carte faza cu GPLu, insa nu sa mi-o omologheze, instalatia are omologare...
Radu, nu ma terminat de inscris masina insa am procedat cam asa:
- am facut rost de bani sa o achit;
- am trimis o cerere pe mail la leasing in care solicitam factura proforma pentru plata anticipata;
- au facturat proforma, mi-au trimis-o si am achitat-o;
- eu le-am trimis lor talonul;
- acum astept sa imi trimita talonul, cartea si alte hartoage;
- merg la primarie sa platesc o dracie de taxa;
- merg la CEC sa platesc taxa de talon;
- merg la RAR sa imi treaca GPLu, in cazul tau nu va fi nevoie daca tu esti utilizatorul auto;
- merg la politie cu numerele vechi, carte, chitante etc;
- apoi merg sa ridic numerele si gata
Sper ca am fost explicit, daca mai sunt intrebari sunt dispus sa te lamuresc ;)
Comment
-
sal....frumosa masina sa o stapanesti ...sanatos..multi km fara probleme..
E bine cu gpl consumi mai putin......si te felicit ca ai ales de 60 l ..asa am eu pe dacia 1310...cu 60 de l ....fac cam 700 km....in afara orasului..este o investitie buna...
Cum merge masina pe gpl!?preobleme ceva?
GPL TREBUIE OMOLOGAT RAR.....ca , daca te opreste cap de creta..e cam nasol...iti trece in talon acolo ceva...bafta
Comment
-
Am fost la RAR azi...m-au respins cum ca rasufla esapamentul...am taiat si am pus finala Borla PE COLIER ...
Am fost la service, mi-au dat-o jos si au aplicat un fel de mastic care etanseaza...sa vad maine ce zic domnii de acolo...
Inexplicabil este ca erau niste 'dinozauri' golf sau bmw care faceau nori negri de fum si le ieseau noxele ok...
Daca scap de RAR merg la politie sa schimb numerele si gata...
Doamne ajuta!
Comment
Comment