My Ride TL-03-GSC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am revenit pe acest thread dupa 2 luni in care nu am mai postat..

intre timp mi-am cumparat o bara mcv si am modificat grila si proiectoarele, singur asa cum am putut...nu prea
    mi-a iesit la grila dar nu am stiut cum sa o fac..

jante borbet C pe 16" 7,5 j cu gume dunlop pe 195/50/r16

saptamana asta imi vin arcurile h&r , si vineri sper sa montez tot pe masina
    Attached Files
    Last edited by geocsm; 3 June 2012, 11:30.

Comment

foarte frumoasa masina imi palce ce ai modificat pana acum...grila a iesit binisor la fel si proiecotarele ...jantele dadeau bestial pe portocaliul din prima poza! asteptam pozele!!! Bafta!
      MY CLA

Comment

va rog sa imi spuneti si mie daca tai cate o spira din arcurile stock cati cm se lasa?

Comment

Dacă vrei să ai aspect, taie cu încredere! Cum se demontează? Vezi aici . Eroul acestei filmari nu este cel cu loganul gri din filmare...
          sigpic

Comment

mda.. ms n-am sa tai , o sa astept sa strang bani si iau arcuri sport

Comment

Apropo foarte frumoase jantele
              sigpic

Comment

da ms maine cred ca la pun pe masina

Comment

Ti-am zis, sa vii la Braila la intalniri sa vezi. Sunt vreo 4 sau 5 masini cu arcuri taiate si arata bine. (si cu 205/45/16 arata bine)
                  sigpic

Comment

Parerea mea e sa nu te joci cu arcurile stock taiate. Mai bine strange banuti si ia-ti ceva calumea, suspensia sport e sfanta

Sa stapanesti sanatos jantele, tare frumoase sunt
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

in cazul in care nu are bani si vrea masina mai lasata poate sa taie si o spira din arcuri ca nu pateste nimic...toata lumea zice sa nu te joci sa nu te joci dar putini si-au taiat si nu au patit nimic

Comment

-o sa iau arcuri H&R azi am pus bara MCV maine pun folie pe geamuri si o sa pun si poze
                        -iamagi- o sa vin la intalnire, numa sa ma anunti cand e si unde

Comment

frumoasa masina ai,geo!sa o tii din scurt si sa ai grija ei.intalnirile la braila se tin in fiecare duminica la ora 10 in parcare la primarie.

Comment

am revenit doar cu 3 cu poze facute in graba azi fac o sedinta foto si am sa pun pozele , sper sa va placa ce am facut pana acum
                            Attached Files

Comment

Numaru' unde il mai pui ? ca parca e pacat sa il pui pe bara aia asa frumoasa
                              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

il prind de grila de jos..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google