My Ride TL-03-GSC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi ziceti si mie va rog de unde sa iau vopsea galben fluorescent ?dar nu spray...

Comment

• acelasi sfat il am si eu ca si dan moraru ...fara stikere pe ea..ca o sa arate ca naiba....dute la o reprezentanta policolor sau unv=deva unde se prepara vopsea si iti faci acolo..sau si mai bine te duci la o vopsitorie profii...dai de o bere si rezolvi problema.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• da-mi un cod de culoare, sau ia legatura cu CostiAdam.

Comment

• pai cod de culoare se potriveste cu cel de pe spray galben fluorescent?

Comment

• sa o porti sanatos...se merita foliate triplele...nu ai avut probleme cu "legea"??

Comment

• nu...la itp le-am dat jos si am pus normale :d in rest nu mi-a zis nimeni nimic

Comment

• Eu mi-am vopsit stopurile de cand am lu-at masina si nu am avut niciodata probleme la itp,si nici cu politia,bafta in continuare.

Comment

• ok...mersi eu o sa le foliez ca neah dak o sa am probleme dau folia jos....

Comment

• da bine cu oglinzile asa ?
                    Attached Files

Comment

• Ca de la cer la pamant! E marfa. Bafta!

Comment

• asa ca de toamna
                        Attached Files

Comment

• Arata superb masina , felicitari....daca ar fi fost masina mea...nu vopseam si oglinzile....dar gusturile nu se discuta...
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• poate fac un drum la braila la o intalnire am auzit ca la primarie se fac intalnirile

Comment

• arata super si cu oglinzile vopsite,culoarea asta e dementiala...bafta in continuare!

Comment

• Superba masina !
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google