Sunt nou p aici si mam gandit sami prezin si yo carutza mea...nimic deosebit...doar un logan oarecare. d cand am luato nu iam facut decat un chip tuning...apoi injectie sport....un filtru conic....niste arcuri sport.....
Nt 25 Rlk....carutza Mea
Collapse
X
-
-
-
Comment
-
C mai are ea lucrat p la exterior ar fi:bara fata mcv vopsita la culoare la fel si bara spate, mai d curand a primit geamuri negre, triple tratate cu spray albastru, huse la interior, nuc askimbator skimbata, cotiera, pleoape faruri si un set d stroboscoape, tot in faruri
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
E un Preference?
PS: Te rog sa nu mai scrii in limbaj mIRC.
Comment
-
I-ai pus si triple cu sticla clara la semnalizare, ca aia m-a derutat, am crezut ca e colectia 2.
Comment
-
Iti dau un sfat prietenesc, mai ales ca suntem din acelasi oras. E pus aiurea filtrul ala sport pentru ca in loc sa-ti traga in admisie aer rece, cand se incalzeste motorul v-a trage aer cald si in afara de sunet, nu ai nici o performanta, din contra. Originalul, prin tubul gofrat iti trage aer din fata grilei, deci e mult mai rece si fortat decat ce ai facut tu.
Sfatul meu, daca tot ai pus filtru sport, incearca si scoate-l cumva cat mai aproape de grila. Cat despre masina arata ok.
Comment
Comment