Limuzina Mea HD-22-TAL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merci, ideea este sa gasesc si sa si pot monta eu...

Comment

• ahahahahaha sa monteze el am trait sa o aud si pe asta !!! incepi sa iti revii maestre !
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Originally posted by kubala7 View Post
        ahahahahaha sa monteze el am trait sa o aud si pe asta !!! incepi sa iti revii maestre !
        rau te-ai facut, pai stii ca nu atinge nimeni limuzina decat eu...dar de tata asta nu cred ca ma descurc

Comment

• salutare tutror, multumita lui @rudy_grf, am schimbat actuatorul din usa din spate, 40 ron, universal, destul de greu de prins dar..am reusit, si am pus si telescoape la capota de la portbagaj.Urmeaza sa fac ori cu un buton din interior, ori pe butotnul de la telecomanda.

Comment

• Pe butonul de la telecomanda maestre, e mai "cool", pac-pac si se ridica capota singura, ca la masinile de 30.000+ euro :>

Comment

• catalintal, fa din alarma daca ai montata ;)

Comment

• Buna ziua, astazi am pus folie galbena pe priectoare. Sunt foarte multumit cum a iesit, miine revin si cu poze cum arata pe masina dar si impresii despre cum se vad..daca este ceata
                Attached Files

Comment

• O sa se vada bine pe timp de ceata, ti-o spun din proprie experienta.
                  sigpic

Comment

• De unde ai luat folia?
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• @rudy_grf - sper, caci fara folie, pe ceata, nu vedem aproape nimic
                      @einstein1984 - de pe forum, de la @turturel

Comment

• Buna ziua, vin cu cateva poze noi, masina a ajuns la 95.500 km, pana acum totul merge brici. Sunt foarte multumit cum lumineaza proiectoarele pe ceata si pe zapada, iar zilele trecute am achizitionat si montat chedarul dintre usi ca la noul model logan , eu am pus doar pana la jumatatea usii, fara cele de duster. Pot sa zic ca, usa nu mai trepideaza, nu mai face zgomot iar in habitaclu este mai multa liniste.
                        Attached Files

Comment

• Bine asa maestre, in sfarsit ai pus folie pe proiectoare, cat te-am batut eu la cap sa faci treaba asta ) zi-mi ca tu cu mana ta ai pus-o si o sa fiu cel mai multumit )

Comment

• Mullti km in continuare , fara probleme si sa ai grija de ea

Comment

• @emilemy-multumesc ,
                              maestre draga, nu am pus eu folia dar am urmarit tot procesul sa fie totul ok..fara bule, fara cute..doar ma stii ..

Comment

• Locuiesti peste drum de Penny?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google