Limuzina Mea HD-22-TAL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by rudy_grf View Post
    Locuiesti peste drum de Penny?
    da, in blocul turn, k6

Comment

• Suntem vecini atunci, eu stau pe Grigorescu, peste linie
      sigpic

Comment

• ma bucur sa vad ca intr-o lume din ce in ce mai rea,mai exista si oameni amabili. In cazul in care ai nevoie de ceva, nu ezita sa imi spui, vecine

Comment

• zilele trecute, multumita lui Dan ,-dannyx78- un om foarte amabil, am reusit sa montez un modul "follow me home", care isi face treaba perfect.Am in plan senzori de parcare si incalzire in scaune.

Comment

• Acum c-am vazut masina pe viu, bandourile de pe usi lasate ''natur'' vin ca nuca-n perete langa bandourile negre vopsite ale parasocurilor, care au darul sa scoata-n evidenta si mai mult decolorarea bandourilor de pe usi.

In total ai 3 feluri de negru pe masina: bandouri nevopsite/clante, bandouri parasocuri vopsite si colantul de pe usi.

Cel putin cu o solutie de reintinerit plasticul trebuia sa fi tratat restul plasticaraiului negru lasat nevopsit, sau sa le fi vopsit si pe ele, demontarea este foarte usoara.
            sigpic

Comment

• Asa sa fie maestre ? se zvoneste ca ai avea masina curcubeu ma dezamagesti

P.S daca aia ar fi singura problema la Logan sau la masina mea, as mai lua inca 15 si as fi cel mai fericit om din lume
              Last edited by kubala7; 29 March 2014, 21:04.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• , maestre, ce sa zic, voi lua masuri..

Comment

• Serios amu, vopseste si bandourile de pe usi, ca-i pacat de aspect.
                  sigpic

Comment

• va salut cu respect, astazi am facut revizia deoarece am 99500 km.
                    Am schimbat: filtru ulei, filtru aer, filtru motorina, ulei motor, ulei cutia de viteze, cablu ambreaj, placute de frana.
                    cartea zice ca nu se schimba uleiul din cutia de viteze, dar , studiind, si indrumat de mecanic, l-am schimbat..
                    speram sa fie ok si sa nu intampin alte probleme

Comment

• Te ajung din urma maestre, de cand am trecut pe gaz
                      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• maestre, sa stii ca multi prieteni de ai mei au trecut pe gaz, si sunt destul de multumiti, eu zic ca masina asta, te va satisface in continuare...

Comment

• Originally posted by catalintal View Post
                          cartea zice ca nu se schimba uleiul din cutia de viteze, dar , studiind, si indrumat de mecanic, l-am schimbat.
                          Fii convins că ai făcut foarte bine schimbându-l.

Comment

• deocamdata nu am simtit nici o diferenta la schimbat vitezele...oricum, ti-am zis, am mers pe mana mecanicului, el a zis ca e bine sa il schimba, l-am schimbat

Comment

• Uleiul la cutie.se.schimba la.fiecare 60.000 km sau 4 ani. Asa era la vremea Loganului 1 ph1.
                              sigpic

Comment

• zilele trecute , am comadat buton cu impuls pentru geamul soferului, deocamdata doar pentru mine deoarece este cam scump, + ridica geamul la inchiderea masinii din telecomanda. Astept sa vina sa vedem cum e...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google