Limuzina Mea HD-22-TAL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@kubala7- nu iti dau oglinzile, iat cu bandourile, ar fi trebui sa vopsesc si manerele si spoilerele, ca la ph2, sa dea bine ochiului, dar oricum in Deva cred ca e cel mia frumos logan-de vis
    @lucian666- in stanga ai 'post replay" si acolo ai si atasamente si as apoti atasa poze, uitate mai atent ca nu e complicat

Comment

domnilor, vin cu o intrebare, vreau sa vopsesc, de data aceasta eu, bratele de la stergatoare..
      cu ce? cum?

multumesc

Comment

Originally posted by lucian6666 View Post
        [ATTACH]379965[/ATTACH]

Nu mai stiu cum sa atasez imagini sa-ti arat
        a fost intamplare, semnifica ceva sau.. te chema ca si pe mine-Tal-?

astazima gandeam sa schimb becurile la proiectoare, era pe site, mai de demult, unu domn care a pus in proiectoare becuri galbene si zicea ca se vede perfect pe ceata..ce spuneti? fara xenon sau sa investec sute de lei aiurea...
        Last edited by catalintal; 26 June 2012, 23:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca vrei de VIS , pune omule cum ti-am mai zis si eu de vreo 5 ori, becuri galbene galbene. Cum ai si alea pe pozitii, dau foarte bine, daca pui xeenoane albe ai dat cu bata in balta, e ca si cand le-ai anula ) pe ceata si pe ploaie nu mai vezi nimic. Asculta de oamenii mai tineri )
          Cu becurile din consola nu ne pui o poza ? Sa vad ce opera de arta ai facut )
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Salut , frumoase modificari . Succes !

Comment

@Tweety_Madalin- multumesc

Comment

Nimic nou maestre ?

Comment

Salut, foarte frumoasa masinuta si ingrijita. Legat de ridicarea geamurilor fara contact, poti ( mai simplu parererea mea ) sa modifici in tabloul de sigurante, sa muti firul de +12v de la geamuri ( dupa siguranta de geamuri, nu inainte, sa ramana protejate de siguranta) de la locul actual la un fir cu +12v permanent - este un fir rosu mai gros in tablou cu 12v permanent. Tabloul de sigurante se da jos relativ usor, doar sa deconectezi bateria mai intai. Daca te intereseaza, te pot ajuta.
                  Bafta in continuare

Comment

salut salut, de curand am schimbat becurile in far, osram cool blue, se vede minunat voi reeni cu poze, iar acum vreau sa pun folie galbena pe proiectoare... sa se vada bine pe ceata si zapada.
                    Multumesc tuturor pentru comm-uri, sfaturi, iar daca pot ajuta si eu, va stau la dispozitie

Comment

Cauta si pentru proiectoare niste becuri mai bunicele, o sa-si faca treaba mai bine...mai ales ca acuma se apropie sezonul cand vei avea nevoie multa de ele Multa bafta in continuare si te asteptam la intalnirile noastre...mai schimbam o parere, mai furam o idee

Comment

Cine iti da tie sfaturi ? :> VIS masina

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
                          Cine iti da tie sfaturi ? :> VIS masina
                          Tu numai Tu!!

Comment

ziua buna, in urma cu cateva zile am pus placaj in portbagaj, iar mocheta am prins-o cu niste capse. A iesit foarte bine,placajul nu bate, nu face zgomot nici la denivelari. Am comandat si duze tip perdea, cred ca astazi sau miiine o sa le pun pe maisna sa vedem cum merg.

Comment

Mai intra si la noi pe sectiunea LC Deva, mai vorbim, mai facem una, alta....
                              sigpic

Comment

Originally posted by rudy_grf View Post
                                Mai intra si la noi pe sectiunea LC Deva, mai vorbim, mai facem una, alta....
                                da domnule, promit ca voi intra
                                merci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google