Limuzina Mea HD-22-TAL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am primit si montat butonul cu impuls pentru geam, sunt foarte multumit, isi face treaba perfect..doar ca, cateodata, nu ridica geamul decat cam un sfert, banuiesc ca strange chederul de la geam. Daca tin apasat merge pana sus...
    Attached Files

Comment

• tocmai am depasit 100 000 km...
      Attached Files

Comment

• Mai ai 120.000 pina ma ajungi.
        sigpic

Comment

• sa fie...cat de multi km fara probleme

Comment

• buna seara, astazi am izolat fetele de usi. Plecand de la tutorialele domnului Streulea, am cautat la Dedeman ceva pasla, si am izolat perfect. In loc de masticul negru am pus cheder de termopan..profil D. A meritat investitia, deoarece totul se aude mult mai infundat, nu mai vibreaza tabla, sau fata de usa, inclusiv boxele scot alt sunet.

Comment

• Ce pasla ai gasit la Dedeman, da mai multe detalii.
              sigpic

Comment

• De mult aveam in plan izolarea feteleor de usi, sa scap de zdranganelile tablei, vibratul plasticului, etc. iar zilele acestea stand in casa, m-am gandit sa ma apuc de treaba. Am umblat tooot orasul, sa gasesc fonomin, pasla insonorizanta, orice petru a aputea izola cat de bine, DAR, nu am gasit nicaieri. Asa ca la Dedeman, am gasit ceva burete cu o fasie de aluminiu, am luat 4 mp, prenandez, si garnitura termopan profil D negru. Cum am spus rezultatau este peste asteptari, nu mai vibreaza nimic nici daca dau volumul la maxim in boxe.
                Attached Files

Comment

• Rezultatele cu asta sunt modeste. Cauta folie bituminoasa autoadeziva de lipit pe panourile de plastic si apoi un burete dedicat absorbtiei sunetului.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by catalintal View Post
                    Cum am spus rezultatau este peste asteptari, nu mai vibreaza nimic nici daca dau volumul la maxim in boxe.
                    Maestre, dar de cand Hobby-ul asta la tine ?
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• o poza de astazi... 103. 942 KM...
                      Attached Files

Comment

• Buna seara, astazi, dupa muuuuulte cautari, am reusit sa gasesc un model de 4 leduri pentru a lumina in portbagaj. Cam dificil de montat, dar, am reusit, si rezultatul, zic eu este perfect, se vede foarte bine si peste tot.
                        Attached Files

Comment

• sa vedem si cat vor tine...ca si intensitate ma refer

Comment

• Te.ai cam chinuit degeaba. Eu am o banda cu 9 leduri in suportul becului si luminează la fel. Daca împrăștiai ledurile prin portbagaj, erau mai folositoare când aveai full si bagajele estompau lumina.

Comment

• Eu am pus un bec cu soclu T5(parca T5 e ala, sau T10?) cu 6 smduri, luat de pe ebay. Lumina am suficienta, pt 20 centi investiti. In plus, am evitat fire peste fire acolo.

PS: La modulul follow me home, a durat mult montajul? E dificil? Costuri aferente?

Comment

• si eu sunt multumit, ma costat 7 lei, si dupa cum am zis ifi face treaba bine. Legat de modulul folow me home, l-am legat la proiectoare, si de cate ori incui sau descui masina se aprind proiectoarele 30 de sec. Montajul nu e greu, se da jos cochilia de la volan, ca sa poti lega la maneta de la lumini, si jos la pedale, sa legi la uch, la inchiderea centtralizata. Eu, am fost ajutat de un coleg din deva, am si instructiuni si a iesit foarte bine.Cat timp urmaresti instructiunile nu e greu, iar ca si costuri, modulul respectiv +cablu+papuci.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google