Am primit si montat butonul cu impuls pentru geam, sunt foarte multumit, isi face treaba perfect..doar ca, cateodata, nu ridica geamul decat cam un sfert, banuiesc ca strange chederul de la geam. Daca tin apasat merge pana sus...
Limuzina Mea HD-22-TAL
Collapse
X
-
buna seara, astazi am izolat fetele de usi. Plecand de la tutorialele domnului Streulea, am cautat la Dedeman ceva pasla, si am izolat perfect. In loc de masticul negru am pus cheder de termopan..profil D. A meritat investitia, deoarece totul se aude mult mai infundat, nu mai vibreaza tabla, sau fata de usa, inclusiv boxele scot alt sunet.
Comment
-
De mult aveam in plan izolarea feteleor de usi, sa scap de zdranganelile tablei, vibratul plasticului, etc. iar zilele acestea stand in casa, m-am gandit sa ma apuc de treaba. Am umblat tooot orasul, sa gasesc fonomin, pasla insonorizanta, orice petru a aputea izola cat de bine, DAR, nu am gasit nicaieri. Asa ca la Dedeman, am gasit ceva burete cu o fasie de aluminiu, am luat 4 mp, prenandez, si garnitura termopan profil D negru. Cum am spus rezultatau este peste asteptari, nu mai vibreaza nimic nici daca dau volumul la maxim in boxe.
Comment
-
-
Eu am pus un bec cu soclu T5(parca T5 e ala, sau T10?) cu 6 smduri, luat de pe ebay. Lumina am suficienta, pt 20 centi investiti. In plus, am evitat fire peste fire acolo.
PS: La modulul follow me home, a durat mult montajul? E dificil? Costuri aferente?
Comment
-
si eu sunt multumit, ma costat 7 lei, si dupa cum am zis ifi face treaba bine. Legat de modulul folow me home, l-am legat la proiectoare, si de cate ori incui sau descui masina se aprind proiectoarele 30 de sec. Montajul nu e greu, se da jos cochilia de la volan, ca sa poti lega la maneta de la lumini, si jos la pedale, sa legi la uch, la inchiderea centtralizata. Eu, am fost ajutat de un coleg din deva, am si instructiuni si a iesit foarte bine.Cat timp urmaresti instructiunile nu e greu, iar ca si costuri, modulul respectiv +cablu+papuci.
Comment
Comment