Cory's NYV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa investitie Cornel...da te rog mai multe detalii despre acel aparat...are rezervor pentru sampon?
    sigpic

Comment

Da, are rezervor pentru sampon, vine cu un bidonas de sampon si cu un filtru, cred ca anticalcar. Din pacate totul e scris in italiana, nici macar in engleza, si mai dureaza pana deslusesc tot ce scrie
      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Si samponu tre sa il cumperi de fiecare data cand speli masina? sau te tine mai multe spalari?

Comment

Poti cumpara un bidon de 5 litri de la Mafra, de exemplu, si ai pentru multe spalari. Vine cu un bidonas de 200 ml de sampon, nu stiu cat o sa ajunga, 2-3 spalari poate, apoi caut de la Mafra spuma activa. Mai multe informatii despre produs sunt aici, vedeti si pozele, dar totul e in engleza: http://ready2beat.com/technology/ele...system/linkout

Comment

Ia sa mai sterg praful pe aici.
            Am achizitionat un set de covorase din cauciuc adevarat de data asta, marca TopCar. Precedentele au fost niste porcarii de plastic, care iarna se intareau de parca erau de tabla.
            Aveti si o imagine de la Vidraru si de la o intalnire cu o "bunicuta" 2CV.
            Attached Files

Comment

Frumoase jantee.. imi aduc amintiri placute
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google