Cory's NYV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cory's NYV

Buna, a sosit momentul sa-mi prezint si eu Loganul aici, desi nu are nicio imbunatatire.
    Este un Laureate din nov 2004, cumparat de mine acum o luna, deci SH, are 36000 km la bord. Dupa cum se vede in poze, nu are nimic deosebit, poate praf si noroi, dar eram in vacanta cand am facut pozele.
    I-am luat doar huse de scaune speciale pt. Logan (160 ron) si urmeaza sa-i iau si capace originale pentru roti.
    A, si un radio-CD Kenwood pentru atmosfera.
    Attached Files
    Last edited by cory; 6 May 2008, 17:39.
    Zambeste, maine poate fi mai rau!

La cat mai multi km... nelovita
    Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
    sigpic

Comment

Sa-l stapanesti sanatos cati km vrei tu.Cat ai dat pe ea ca arata bine?

Comment

Arata bine.....esti multumit de ea daca tot zici ca e SH ?

Comment

Sa il stapanesti sanatos!
          Cand cumperi capace pentru roti, iti recomand modelul asta:
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere. sunt de acord cu andrei, si eu mi-am cumparat pt rotile de iarna modelul acesta de capace. dau cel mai bine

Comment

Multumesc! La capacele acelea ma gandeam si eu deoarece Loganul are un aer de soliditate, la fel si capacele.
              M-a costat 5500 euro si sunt foarte multumit de ea, mai ales ca vine dupa o Dacia 1300 din 1983 de care am tras 11 ani.

Comment

Masinuta a primit de Mos Nicolae "ghetute" noi, marca Continental EcoContact 3 (galatenii stiu de ce ) si o maciulie noua pentru schimbatorul de viteze. A, si inele argintii la aeratoare.
                Tatal ei nu a primit nimic.
                Attached Files

Comment

Sa stapanesti sanatos masina, Cory. Arata foarte bine.
                  De ce nu ai pus maciulie originala? Si care-i faza cu galatenii si anvelopele Continental?
                  Respect si consideratie.

Comment

Frumoasa alegere la schimbator .
                    sigpic
                    The MVP

Comment

Cam tarziu ti-ai prezentat masina stai de atata vreme pe forum si ai tinuto secreta

Comment

Da Cory...Frumos schimbatorul....Chiar imi place...Stikerele nu le-ai montat?
                        Mircea cand eu spuneam sa mergem in coloana la intoarcerea de la Piatra tu cu cele 16 valvi ale tale le-ai pus in functiune pe toate si ai pierdut patinajul gratios al lui Cory
                        Il las pe el sa iti povesteasca
                        sigpic

Comment

Bravo Cory, ai inceput sa intri in randul lumii cu modificatul masinii ! Ori la ITP ai venit cu opincile,ca nici nu m-am uitat ?
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Mircea, faza dura cu patinajul e ca tu erai in fata mea cand m-am dat cu sania.
                            Supercar, masina am prezentat-o putin dupa ce m-am inscris in club, prin mai.
                            Dane, atunci aveam doar pe fata Conti, acum e 4x4.
                            Cu maciulia, am cautat originala de Prestige, cu piele, dar nu se mai gasesc, cele care sunt acum, fara piele, nu merita 60-65 ron. Asta pe care o am acum e piele + aluminiu si se asorteaza cu aeratoarele (mersi Valeriu).
                            Last edited by cory; 6 December 2008, 21:05.

Comment

Frumoasa masina si buna alegere ca ai schimbat maciuca.........Arata bine asta!!!
                              La cat mai multi km fara incidente!!!!
                              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google