Cory's NYV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cory View Post
    Mircea, faza dura cu patinajul e ca tu erai in fata mea cand m-am dat cu sania.
    ...
    Aha, mi-amintesc acum fumul care iesea din cauciucurile tale. Te-am vazut in oglinzi. Sa stii ca de vina a fost o "pietoana" care s-a hotarat sa traverseze cand eu mai aveam 1-2m pana la trecere. Si avea si un copil in brate, altfel nu opream. Glumesc. Ma bucur ca te-ai oprit singur. Sper ca nu s-au speriat pasagerii din masina ta.

Comment

Si eu ma bucur ca m-am oprit singur, iti dai seama, sa intru tocmai in tine.
      Cat despre pasageri, dupa ce a incetat scrasnetul Montanelor, era un tantar prin habitaclu si se auzea parca era avion, asa era de liniste.
      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Masinuta tocmai a implinit 40000 km (putin vor spune unii, dar eu sunt genul "5000 pe an". Drept "cadou", ca nesimtitul, i-am facut o baie de noroi de am crezut ca nu mai iesim de acolo decat remorcati de tractor, dar a facut ce a facut si ne-a scos de acolo fara sa ne murdarim noi, mai ales ca eram in pantofi.
        Attached Files

Comment

La cati mailti kilometri fara probleme, Cornel. Si lasa, ca eu am 30,000 de acuma in trei ani, asa ca tu la 50,000 esti tatic. Mult succes. Ai vazut? Ai inceput incet, timid, cu schimbarile. Ti-a trebuit loganclub, acuma baga bani in masina, nu mai sta.

Comment

s-o stapanesti sanatos si fara evenimente rutire.bafta
            God is my copilot

Comment

Luci, urmatorul lucru pe lista sunt niste jante ca ale tale, imi plac cel mai mult cum vin la culoarea asta. Ca numar de kilometri, avea 35000 cand am cumparat-o, ca daca era a mea de noua, acum ar fi avut vreo 20000.
              @ b76sbl, multumesc pentru urari, iti doresc si tie la fel si poate ne gasim la urmatoarea reuniune in zona Moldovei.

Comment

Azi masinuta a primit un mufler (tips, ornament, cum vreti) marca Lampa Pilot, scrie ca e din otel inox, ramane de vazut cat rezista la rugina, pret 46 ron.
                Attached Files

Comment

frumoasa masina.nu arata mai bine daca lasai tipsul scos mai inafara?sa nu se vada asa mult toba....

Comment

Da Cory misto...trebuie dupa cum spunea alex_comisaru sa o mai scoti putin ca sa nu se vada teava tobei...dar mai bine las-o asa si la Barlogul Ursului o facem noi ...ca sa avem motiv de cinste
                    Succes in continuare.
                    sigpic

Comment

Da, chiar vroiam sa intreb ce parere aveti, de taiat nu tai toba, o sa o scot mai mult afara sau, Valeriu, o las asa pana la Barlog

Comment

sa-l stapanesti sanatos...masina imi este cunoscuta ,parca pe la Panciu am vazut-o
                        ...si Bnc-ul meu este vrancean ,cumparat din Panciu...sa auzim de bine ..

Comment

Multumesc, nu prea am treaba cu Panciu, trec pe acolo doar in drum spre alte locatii.
                          Vis-a-vis de ornament, ce ziceti, sa-i pun niste contra-piulite, se pot desface cele 3 suruburi din cauza vibratiilor?

Comment

Pentru siguranta ta poti pune contra-piulita pentru a nu pierde tips-ul.
                            Tips-ul meu a venit fata suruburile acelea de prindere si am fost nevoit sa stric vreo 3 burghie pentru a da gaura in tips.Tipsul este din inox 100% iar dupa ce am strans suruburile pe teava am vazut cum teava de la toba s-a deformat putin in locul de presare al suruburilor.
                            Daca si tips-ul tau e din inox 100% strange suruburile mai tare pana se v-a deforma putin teava si astfel ai siguranta ca nu iti va cadea.
                            Succes
                            sigpic

Comment

Are dreptate valeriu,in legatura cu prinderea tipsului. oricum ii frumos.Ne vedem in martie..
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Eu am cumparat un ornament de la rusi cu 10 lei de ruginit nu o ruginit si il am montat de 1 an pe toba.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google