Originally posted by cory
View Post
Cory's NYV
Collapse
X
-
-
Si eu ma bucur ca m-am oprit singur, iti dai seama, sa intru tocmai in tine.
Cat despre pasageri, dupa ce a incetat scrasnetul Montanelor, era un tantar prin habitaclu si se auzea parca era avion, asa era de liniste.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Masinuta tocmai a implinit 40000 km (putin vor spune unii, dar eu sunt genul "5000 pe an". Drept "cadou", ca nesimtitul, i-am facut o baie de noroi de am crezut ca nu mai iesim de acolo decat remorcati de tractor, dar a facut ce a facut si ne-a scos de acolo fara sa ne murdarim noi, mai ales ca eram in pantofi.Attached FilesZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Luci, urmatorul lucru pe lista sunt niste jante ca ale tale, imi plac cel mai mult cum vin la culoarea asta. Ca numar de kilometri, avea 35000 cand am cumparat-o, ca daca era a mea de noua, acum ar fi avut vreo 20000.
@ b76sbl, multumesc pentru urari, iti doresc si tie la fel si poate ne gasim la urmatoarea reuniune in zona Moldovei.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Azi masinuta a primit un mufler (tips, ornament, cum vreti) marca Lampa Pilot, scrie ca e din otel inox, ramane de vazut cat rezista la rugina, pret 46 ron.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Pentru siguranta ta poti pune contra-piulita pentru a nu pierde tips-ul.
Tips-ul meu a venit fata suruburile acelea de prindere si am fost nevoit sa stric vreo 3 burghie pentru a da gaura in tips.Tipsul este din inox 100% iar dupa ce am strans suruburile pe teava am vazut cum teava de la toba s-a deformat putin in locul de presare al suruburilor.
Daca si tips-ul tau e din inox 100% strange suruburile mai tare pana se v-a deforma putin teava si astfel ai siguranta ca nu iti va cadea.
Successigpic
Comment
Comment