If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cam asa, radu2008, oricum zicea cineva, "ce, vrei sa tina 10 ani, macar daca rugineste il schimbi mai des si poti incerca modele diferite". Nu prea i-am urmat sfatul, am cautat tot orasul in magazinele auto si pana la urma l-am gasit pe asta la Carrefour.
@cristi3775 - Mersi, ne vedem in martie la Bacau/Iasi
bafta cu masina!sunt printre putinii posesori de sh dupa-aici!a mea este exact la fel ca a ta numai ca e rosie!acelasi an,la aceeasi km am luat-o si eu!numai ca la alt pret!spor la modificari!
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Am cumparat un "accesoriu muzical" foarte util pentru siguranta circulatiei, in speta un modulator FM Sound Fly care merge cu card de memorie de pana la 16 GB sau cu stick de pana la 32 GB. Cadou am primit si o priza tripla pentru bricheta. Sunetul e OK, iar avantajul e ca nu mai schimbi CD-urile, poate citi pana la 20 foldere cu muzica, pana la 1999 fisiere.
Pret 95 ron + taxe curier 25 ron.
Este o achizitie buna..de fapt cred ca ti-ai dat seama
Sper ca ai garantie la el...oricum eu l-am schimbat (pe garantie)pe al meu pentru ca dupa electrosocurile aplicate asupra lui de redresorul lui Lucian a cedat
Un adaptor 220-12v e super bun pentru viitoarele "apucaturi" pe care le vom avea.
Succes in continuare
Am garantie, dar sper sa nu fie nevoie de ea (l-am luat din magazin online). Cred ca are cea mai mare capacitate de citire de pe piata, asta a contat in primul rand, si apoi e facut in Coreea (nu de Nord).
Mi-am mai luat un jaf de aspirator din Carrefour cu 32 lei, dar isi face treaba destul de bine, singura problema e ca scapa ceva praf pe sus, o sa caut sa schimb filtrul din interior.
Adimrv, mersi, o iau incetisor, putin cate putin!
La modulatorul meu parca nu are limita la stick-ul pe care il pot atasa...oricum sa speram ca nu ai probleme cu el
Referitor la aspirator...acelasi tip il are si danieliviu...ia legatura cu el si vezi ce spune si el
Cam scump modulatorul si eu am avut de gand sa cumpar unul dar am renuntat vanzatorul de la domo a zis ca se cam strica usor dc nu ai incercat sa vinzi cd-playetul si cu bani dati pe modulator i puneai la un loc si luai un cd-player cu usb eu asa am sa fac!
Radu, de acord cu tine, daca nu as fi avut cd-playerul as fi cumparat unul cu usb, dar asa, decat sa stau sa-l vand si sa iau mai nimic pe el, cred ca asta a fost cea mai buna solutie pentru upgrade.
E scump deoarece nu am luat orice modulator, este unul din cele mai bune de pe piata.
Am nevoie de ajutorul vostru in alegerea unui set de jante, care credeti vin mai bine pe masina? Jantele sunt pe 15, Wolfrace Fuji si ProSprint, costa 1000 ron setul, noi.
Cory...ce sa spun... primele arata super ...dar sunt mai pretentioase la spalat...nu am pe calculatorul de pe care scriu acum asta un program de tuning.Dar mai pe seara imi fac timp si iti tunez loganul
Cornel, Wolfrace pro sprint am eu si intr-adevar se intretin foarte greu. Dar mi-am luat de la Real, un spray intretinere jante produs de ELF. Face fata, cu putina munca. Merge intr-un cuvant.
Ultimele jante....a avut asa ceva florinred de la noi din Galati. Sunt super si astea ce sa zic. Se intretin mult mai usor decat Propsprint, asta-i sigur. Vin bine pe masina si unele si altele. Daca as avea sa aleg acum, tot Prosprint as alege. Parerea mea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment