salutare. eu zic ca modelul al doilea da mai bine bafta
Cory's NYV
Collapse
X
-
-
uite si ceva de la mine...eu tot wolfrace fuji am doar ca sunt pe 17.Attached Files
Comment
-
Va salut din nou, se pare ca din cele doua il voi alege pe al treilea.
Totusi setul de Fuji ramane la vanzare la persoana respectiva, i-am promis ca o sa postez anunt pentru ele la bursa. Daca intereseaza pe cineva, pretul e 1200 ron negociabil, iar ca locatie, se afla la Urziceni.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Dupa cum am zis, dintre cele doua seturi de jante Wolfrace, l-am ales pe al treilea: Dezent N. Pret 1200 ron, luate de la reprezentanta Ford din Focsani.
Si cum jantelor noi le sta bine cu drumul, le-am plimbat pana la Soveja.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Multumesc baieti si scuze Valeriu, oricum nu raman dator. Luci, lasa ca si criza asta prea a devenit moda. Bani in ea bag cu placere deoarece tin foarte mult la lucruri si nu prea ma despart de ele.
A, era sa uit, sunt certificate TUV, prietenii stiu de ce!Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Dupa ceva timp (deh, e criza) a primit si masinuta ceva cadouri, asa, ca de Sf. Valentin.
In primul rand covorase de cauciuc Umbrella Dakota (desi nu scrie clar, sunt facute pentru Logan).
In al doilea rand, o chestie de spalat masina, pe care inca nu am experimentat-o, dar pentru 30 ron cat a costat, am zis ca merita sa experimentez.Attached Files- DSC00205.JPG (224.7 KB, 60 views)
- DSC00209.JPG (208.1 KB, 57 views)
- DSC00210.JPG (195.9 KB, 47 views)
- DSC00212.JPG (243.6 KB, 44 views)
- DSC00213.JPG (256.5 KB, 40 views)
- IMG_5687.JPG (790.9 KB, 44 views)
- IMG_5691.JPG (765.7 KB, 46 views)
- IMG_5692.JPG (790.9 KB, 50 views)
- IMG_5693.JPG (785.4 KB, 50 views)
Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment