Cory's NYV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare. eu zic ca modelul al doilea da mai bine bafta
    Powered by LSS
    http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Multumesc mult Valeriu, intr-adevar grea alegere. Sa vad cat pot sa aman plata taxei la facultate si ma lipesc de un set.
      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

uite si ceva de la mine...eu tot wolfrace fuji am doar ca sunt pe 17.
        Attached Files
        AG 16 Y M A

Comment

salut cory..sunt mai frumoase jantele din poza a2a..eu as opta pentru ele.parerea mea...bafta! ;)

Comment

Multumesc mult baieti, se pare ca o sa ramana Wolfrace Fuji.

Comment

Va salut din nou, se pare ca din cele doua il voi alege pe al treilea.
              Totusi setul de Fuji ramane la vanzare la persoana respectiva, i-am promis ca o sa postez anunt pentru ele la bursa. Daca intereseaza pe cineva, pretul e 1200 ron negociabil, iar ca locatie, se afla la Urziceni.

Comment

Dupa cum am zis, dintre cele doua seturi de jante Wolfrace, l-am ales pe al treilea: Dezent N. Pret 1200 ron, luate de la reprezentanta Ford din Focsani.
                Si cum jantelor noi le sta bine cu drumul, le-am plimbat pana la Soveja.
                Attached Files

Comment

Deci noi ne-am "uzat" photosop-ul de geaba...nu?
                  Treaba asta te va "costa" cu varf si indesat la prima intalnire
                  Jantele sunt super...imi plac...la mai mare
                  sigpic

Comment

Bravo tata. Vezi ca inceputul a fost greu. De acuma..................... Nasol este ca tocmai pe timp de criza ti-ai gasit sa bagi bani in masina.
                    Imi plac jantele.
                    Sunt facute pentru conditiile grele de pe drumurile noastre.

Comment

Multumesc baieti si scuze Valeriu, oricum nu raman dator. Luci, lasa ca si criza asta prea a devenit moda. Bani in ea bag cu placere deoarece tin foarte mult la lucruri si nu prea ma despart de ele.
                      A, era sa uit, sunt certificate TUV, prietenii stiu de ce!

Comment

Bravo Cory ! La noi in Vrancea nu a venit criza ! Acum trebuie sa ai grija la borduri.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Adevar graiesti Dan, si nici nu o sa vina la noi. Cu bordurile, de aceea nici nu mi-am luat pe 17'

Comment

Dupa ceva timp (deh, e criza) a primit si masinuta ceva cadouri, asa, ca de Sf. Valentin.
                            In primul rand covorase de cauciuc Umbrella Dakota (desi nu scrie clar, sunt facute pentru Logan).
                            In al doilea rand, o chestie de spalat masina, pe care inca nu am experimentat-o, dar pentru 30 ron cat a costat, am zis ca merita sa experimentez.
                            Attached Files

Comment

is foarte bune covorasele astea mai ales daca iti curge apa dintr-o sticla sau cand se urca cineva cu zapada pe el ...

PS :Credca ti-am vazut masina acum vreo 3luni prin focsani

Comment

Arata bine mai ales acu cu jantele...Tipsu ala iti zic eu ca si eu am de vreo 2 ani si a inceput sa rugineasca...da l-am lasat acolo ca fara arata urat rau...bafta in continuare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google