Nu voi mai schimba farurile am sa le pun numai pleoape
[br-09-szc]
Collapse
X
-
decat sa acoperi sigla mai bine fa grila clean(scoti suportul de la sigla) e putin mai complicat dar merita
un portbagaj clean ar merge de asemenea iar stourile fa semnalul rosu si lampa de marcharier rosie si e de efect poate si un eleron simplu eh te luai cam tareI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
un vt nuprea mi-a iesit nuanta la sigla
scuze pt dublu postAttached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Dupa cum observati bara din fata trebuie schimbata ca este crapta ce imi recomandati ? Vreau tot asa dar ma intereseaza pretul si sa fie de culore visine toata nu visiniu cu negru (intelegeti voi)Attached Files
Comment
-
Eu as recomanda sa te duci cu ea la un mester si sa o repari cu putina fibra ,chit (in functie de cat de tare este crapata), o vopsea noua si cu ocazia asta poti sa modifici (daca vrei si-ti place) si grila de la bara (ori pui o plasa sau dai sigla jos si unesti grila) .
Bft.
Comment
-
Poti cauta o bara la fel ,aceasi culoare ,la dezmembrari (chiar pe net) , ai sanse sa gasesti , cat despre una de mcv poti astepta pana mai vinde careva de pe forum (mai apare din cand in cand cate una,sau poti da tu anunt ca doresti sa cumperi)
Comment
-
Poze din interiorul masinii ...
Am pus huse noi
Comment
Comment