Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa le invarti cu placere arata bine masina cu ele. Asteptam poze cu ele vopsite.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• merci fain!! cat de curand sper sa revin cu poze cu ele vopsite.....dar inca nu stiu ce culoare...
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Un negru fain si lucios si cu o dunga rosie pe marginea buzei. Doar o sugestie.

Comment

• noo..fara dungi rosii.. la un negru lucios ma gandeam si io dar parca ar merge albe..mai pe racing asa...sau ..inca nu stiu..oi vedea

Comment

• Galben,verde,bleu,roz...sunt mai multe combinatii care vor da bine .
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Table albe? Nu.
              Miezul negru si pe buza exterior (cum erau pe CGK) sa pui ceva strident.
              sigpic

Comment

• foarte interesant broscoiul bafta in continuare in proiectele propuse
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Asta e 4x5? :-s
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nu florin.. e 5x10..

Comment

• Arata foarte bine cu jantele astea , dar sincer mie imi pare rau dupa ATS-urile care le-ai avut.
                      sigpic

Comment

• toate sunt niste fiare..fiecare au rolul lor..nu ma atasez de nimic ce nu respira..vor iesi bine si astea..salutari

Comment

• ceva noutati...vopsit integral aripile spate si bineinteles si rotile.mie imi place ce a iesit..o sa revin cu poze mai multe si mai in amanunt
                          Attached Files

Comment

• Cand ma uit la masina asta cum evolueaza parca o vad pe " Albinuta" lui Cosmin
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• sper sa nu aibe acelasi final...
                              o sa o iau ca pe un complimet..merci!!!!

Comment

• pana una alta broscoiu a schimbat distributia ,capetii de bara,bieleta anticuplu ca cea veche era praf ,praf, praf si am lasat-o mai jos...pozele sunt mai vechi
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google