Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iar pe drum sunt luminiteleeeee :P
    sigpic

Comment

• dada!!..sa fie lumina!! zic..
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• >>>

Arata binisor dodomobilu nairoade.

Sa o stapanesti sanatos.
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• oo dar ce onoare domnul nicos papadopulos!!...merci mister...mai am de treaba la ea..
          am gasit teava de inox pe 60 ..sper sa am timp sa fac ce mi-am propun..sper..

Comment

• pfuuu de cand nu am mai intrat aici..cazanu a mai primit cate ceva intre timp..in rest..motorina buna si JAAAR!!!
            am schimbat admisia...am schimbat evacuarea..in curand schimbam intercoolerul si ii dau in cap la catalizator!!! adica il tai "de nu se vede"
            Attached Files

Comment

• sunt curios cum se aude ..cu evacuarea la prag
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Smechera rau
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• ca impresii dupa aceste modificari ..masina raspunde mult mai bine la acceleratie...cuplul te baga in scaune instant si se accelereaza foarte usor.."zici ca-i benzinar asa face acu' ala" vorbeleunui coleg..
                  in mare parte sunt multumit....luna asta vine un intercooler de dci de 110 cai sa vedem cum ne mai ajuta si ala...

Comment

• ats-urile le ai dat?
                    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• ats..ce sunt alea?? da le-am dat de mult

Comment

• noutati nenea?
                        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Te-am vazut azi fara tablele rosii. Le-ai dat sau ai avut probleme cu ele? Bafta!

Comment

• Incarca un clip sa auzim si noi toba!!
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Faine jante maestre! Dau foarte bine pe masina. Bafta!

Comment

• Salutare colega! Mai baga niste poze cu ceva noutati. Ieri ti-am admirat-o pe Carpatilor, e beton! Bafta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google