Arata chiar bine, de abia astept sa o vad live
Dodomobilul
Collapse
X
-
in sfarsit in seara asta am terminat de prins bara "definitiv"
am avut deosebita placere de a iesi primu cu masina in oras si ce pot sa spun e ca atrage priviri, mie unu imi place ce a iesit, desi se putea mai bine
la nenea politaiu e simplu " nenea a plouat si s-au umflat proiectoarele"
Dodo sa stapanesti masina sanatos si sa avem bani sa ne plimbam, sti ca noi avem o vorba despre gustul omului.
atasez si eu cateva poze cu masina, dar fara "tzatze"sigpic
Comment
-
Uite o idee (editata repede in paint),si zic eu aratau mai bine
Corect,tie sa-ti placaAttached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
dap..ce sa zic..a fost un exercitiu de imaginatie..am vrut sa vad ce si cum iese..intradevar finisajele momentat lasa un pic de dorit..la fel si grila..dar in timp se vor repara..m-am inhamat la ceva inedit si sunt mandru de asta
sunt perfect constient ca mai sunt muuulte de facut la masina.
numai bine si multumesc de opiniisigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Frumoasa masina ta nenea...Doar acum am dat peste threadul cu ea;)) Ai putea sa pui o folie peste proiectoare ...poate ar arata mai bine putin...Nu te-ai gandit sa o mai lasi jos putin...? bafta in continuare...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
este in plan, e programata pentru saptamana viitoare la folii..stopuri cu folie rosie..faruri cu tenta fumurie..iar proiectoarele inca nu stiu..poate o folie galbena..inca nu stiu..om vedea..in ceea ce priveste geamurile putin mai incolo m-am gandit la o folie tenta mai deschisa pe toata masina..
si o sa ii schimb grila..voi lua grila tuning de origine de la dacia..aia imi place mult
numai bine!!!..respectsigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Fara suparare, nu-mi place bara aia deloc cu proiectoarele alea de nava amiral, e hidoasa.. strict parerea mea. In rest arata bine!
Comment
-
dupa resoftarea de care sunt destul de multumit..merci Fane!!! imi doresc o noua evacuare de inox de 60 dar vreu ceva mai altfel..deci!!
Ce parere aveti de o iesire laterala????
merci!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
-
o mare tiganie cu proiectoarele alea..la prima oprire vei ramane fara talon
puteai incerca proiectoare de la renault kangoo sunt mai mari decat cele de logan
userul asta a ramas fara talon acu 2 sapt din cauza la proiectoarele alea din bara
uitate
Comment
Comment