Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Wow!Kermit e mic copil!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Imi place masina...insa am observat ceva: in jurul proiectoarelor alea mari...ai cam scapat de "dunga" aia de pe bara...dar spre numar nu. Cred ca ar fi mai frumos sa o faci toata intr-un fel...pentru ca arata cam aiurea...
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Ca sa fiu mai explicit...
        Attached Files
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

da stiu!!..mai sunt multe de facut..bara asta a fost doar asa..sa vedem daca se poate..nu este definitiva...
          numai bine
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

salutare...broscoiul a primit ceva intaritoare..doua bari de rigidizare.. ..am pus-o pe ce din fata sa vad cum vine, inca nu sunt prinse..spar ca saptamana ce vine sa le rezolv...abia astept sa vad cum se simte!!
            am mai schimbat si scaunele cu unele tot de logan dar de ph2 cu tapiserie neagra..
            mult spor la toata lumea!!
            Attached Files

Comment

Incepe sa-mi placa broscoiul Prima data mi s-a parut cam deplasata ideea cu proiectoarele alea dar parca nu i chiar asa de speriat

Imi place ca investesti in siguranta
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Ce rosie este bara :P

Comment

se "intareste " treaba imi place
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

e facuta de tine bara?..
                    sigpic

Comment

• nu ..e draci da ce sunt eu fierar!!..... le-am capatat si eu de la lume binevoitoare!!...le-am curatat ,le-am vopsit si sunt gata sa tina piept "sutelor de cai" de sub capota..

Comment

• Ferea lumeeee!!!...a turbat broscoiul!!..astazi au fost colantate; proiectoarele,farurile si stopurile..din pacate la stopuri ne-a prins ploaia si nu au iesit asa cum trebuia...pareri..pareri..pareri..
                        Attached Files

Comment

• le face mai mari parca dislike daca tie iti place e ok
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Urate proiectoare. N-au nicio treaba cu masina. In rest totul este ok.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Acuma chiar ca sar in ochi de departe ! Io iti tin pumnii sa n-ai treaba cu gaborii ... !
                              http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• masina arata intr-un mare fel pe strada si de azi sta si mai bine pe strada "traiasca tevile rosii", iar capota cu Sigurante nu o sa se deschida.
                                Bravo DODO imi place cum a iesit
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google