da da da..gusturi si gusturi...imi place sa fiu original..mie imi place cum este iar asta e cel mai important..mulr spor tuturor!!!
Dodomobilul
Collapse
X
-
Intr-adevar, este o idee originala, nu vreau sa ma interpretezi gresit dar proiectoarele sunt singura chestie care nu-mi place la masina ta, asta e parerea mea. In rest imi place toata cum este. Sa auzim de bine!
Comment
-
Comment
-
dada..merci de pozici bah!!
broscoiul s-a intarit...a primit bare de rigidizare intre amortizoare fata si spate..de care ma declar destul de multumit, masina prezentandu-se mult mai legata si rigida.mai ales pe spate!!
am mai montat si sigurante pe capota..ele eu rol de siguranta (de aici si numele) si de design..mie imi plac mult!!
mult spor tuturor!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Da... minunata treaba cu barile, cand am ''timp'' poate pun si eu pe fata ! Like
Comment
-
merci merci!!..din pacate stopurile nu au iesit cum trebuia..ne-a prins ploaia si asta a fost..de la distanta se vede fumos si spatele dar..stiu eu ca e ceva acolo ..
numai binesigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment