Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da da da..gusturi si gusturi...imi place sa fiu original..mie imi place cum este iar asta e cel mai important..mulr spor tuturor!!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Ce proiectoare ;;) " Smecher " intr-un cuvant )
      Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

• Intr-adevar, este o idee originala, nu vreau sa ma interpretezi gresit dar proiectoarele sunt singura chestie care nu-mi place la masina ta, asta e parerea mea. In rest imi place toata cum este. Sa auzim de bine!
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• stai linistit, nu interpretez nimic atat cat este ok si de bun simt..multora le place altora nu...nu poti face pe plac tuturor!!
          numai bine!!

Comment

• Ai pus si bara de rigidizare ? poze...
            http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• da ce ploaie ne-a prins la stopurile de pe spate cand lipeam foila,dorian tinea umbrela si eu incercam sa lipesc
              sigpic
              nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• o poza ca bonus, in coborare de la concursul de drift
                Attached Files
                sigpic

Comment

• dada..merci de pozici bah!!
                  broscoiul s-a intarit...a primit bare de rigidizare intre amortizoare fata si spate..de care ma declar destul de multumit, masina prezentandu-se mult mai legata si rigida.mai ales pe spate!!
                  am mai montat si sigurante pe capota..ele eu rol de siguranta (de aici si numele) si de design..mie imi plac mult!!
                  mult spor tuturor!!
                  Attached Files

Comment

• A mi place arata bine, dar capota e un pic cam mata la culoare sau e doar o iluzie optica ?

Comment

• este un pic mata dupa ce am facut bad boy ,este vopsita la spray (din acela facut nu gata preparat) si cu mult lac..de aceea vreu sa ii dau un polish..

Comment

• frumoasa bestia..:P
                        sigpic

Comment

• Uuu, ma sperie look-ul farurilor tare, sunt cam "suparate" din cate vad :>. Keep it up !!

Comment

• Da... minunata treaba cu barile, cand am ''timp'' poate pun si eu pe fata ! Like
                            http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• dodo imi place cum au iesit farurile si stopurile...arata bine bine...

Comment

• merci merci!!..din pacate stopurile nu au iesit cum trebuia..ne-a prins ploaia si asta a fost..de la distanta se vede fumos si spatele dar..stiu eu ca e ceva acolo ..
                                numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google