Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se vad de la departare proiectoarele alea galbene, daca nu erau ele nu cred ca te observam

Comment

• frumos,si pe mine ma bate gandul dar nu stiu cat de mare e diferenta si sunetul
      bafta man.
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• mulumesc frumos!!!
        Cata te-am vazut si duminica pe la Busteni dar eram cu mcv si nu m-ai vazut..stateam in coada..
        Florine,daca nu castigi la sunet sau putere macar castigi la design..eu am pus-o putin inclinata..daca e japan...japan sa fie!!
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Mi se pare mie sau imbinarea tobei se face prin colier?
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• pai e prinsa in colier pentru un viitor traseu de inox..sta foarte bine si asa..este etans..si daca vreu sa o schimb sa nu mai tai..are mai multe avanaje sistemul asta si este foarte sigur.

Comment

• Cat a costat toata operatiunea? Adica pretul tobei+ ce a mai trebuit pe acolo pentru montaj.

Comment

• pai a fost asa..220 toba cu tot cu transport plus montaj cu tot ce a trebuit pe acolo adaptari si alte alea 120 de ron...deci 340 de ron..mmm cam mult,,

Comment

• Destul de mult...dar zic eu ca merita
                  Masina incepe sa prinda contur...succes in continuare

Comment

• Originally posted by nairod View Post
                    pai a fost asa..220 toba cu tot cu transport plus montaj cu tot ce a trebuit pe acolo adaptari si alte alea 120 de ron...deci 340 de ron..mmm cam mult,,
                    Sunt colegi care au dat de3-4 ori pe evacuare (fara serpi) si nu au zis ca e mult.In capitala se vinde DOAR toba cu 300-350 ron!

Sa o stapanesti sanatos!
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• merci fain!!!...spor la toot poporu si ne vedem la MIOVENI!!!

Comment

• bravo dodo, nu te-ai lasat pana nu ti-ai pus toba

Comment

• niste poze azi,,nu sunt multumit de unghiul de inclinare a tobei..o vroiam mai lasata..adica mai vizibila...dar na..e ok si asa..
                          plus un stiker care vine cu un plus de 5 cp!!!
                          Attached Files

Comment

• stikerul!!!!
                            Attached Files

Comment

• ca si idee..cum ar fi aratat..
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• da maestre..stiu..am mai vzt poza asta..ideile mai bune vin dupa ce este gata tot..
                                momentan ma gandesc daca sa renunt la bara fata sau sa modific pe cea originala sau pe asta..sunt in dileme..oricum ma asteapta o vopsire integrala si ceva modificari la bara spate si voi vedea cu cea din fata..pana una alta saptamana, viitoare voi pune traseu de 55 dupa catalizator..sunt curios ce va iesii
                                INTREBARE!!! pentru cei care se pricep!!! merita sa renunt la CATALIZATOR??
                                merci!! numai bine!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google