Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din ce am vazut pe la alti colegi nu prea are mare importanta traseul la dci.Daca tot vrei sa umbli la traseu incearca sa il schimbi de la turbo.

P.S De ce mergi cu carligul de remorcare pus?
    Last edited by Alex_MIU; 8 July 2012, 15:46.
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• E mai "smeker".
      PS: Super faina masina.

Comment

• Nu stiam ca are avocati.
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• salut..merrg cu el ca am vazut la altii si mi-a placut..e numa asa..
          pai la dci e turbina si imediat dupa catalizatorul..deci daca anulez catalizatorul practic ar fi traseul imediat dupa turbo!!...dar repet nu stiu daca sa il anulez sau nu..
          salutare!!!
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• domnu ai fost prin eforie si ai ars-o incognito?
            sigpic

Comment

• De ce ai doar un stop facut cu folie?) Si de ce nu dai jos carligul? In rest masina arata foarte bine
              MY CLA

Comment

• "Hulk Smash"

Comment

• salutare..da am fost acum 2 saptamani..nu aveam cum sa fiu incognito ca toata lumea se uita la masina...uni isi faceau poze.. cu saracia mea!!
                  in legatura cu stopul nu a iesit asa cum vroiam eu si l-am dat jos asa va sfarsii si celalalt..o sa le pun din nou
                  la carlig nu renunt..imi place pata de culoare rosie!!!
                  stikerul cu hulk add's 5 cai in plus
                  Last edited by nairod; 9 July 2012, 12:31.

Comment

• o baita inainte evacuare....jos catalizatorul si teava de 60 pana in spate..sunt curios ce o fii...
                    spor la toata lumea!!
                    rotile sunt de vanzaree!!!!!
                    Attached Files

Comment

• De ce vinzi jantele?
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Nu o mai spala la perii,o sa faci vopseaua praf pe ea
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• jantele nu tin neaparat sa le dau...dara daca primesc o oferta buna..le dau..vreu niste evo corse..
                          stiu ca e foarte nociva spalarea la perii tocmai de aia o spal destul de rar la perii..
                          sunt in ceva dubii...sa pun bara originala inapoi sau sa o dau pe asta la finisat si sa o pastrez..
                          respect!!!

Comment

• Eu zic macar asa de proba sa o pui la loc sa vezi cum vine.
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• pana una alta..scaunele sa-mi odihnesc bucusoarele... ::::)))
                              saptamana viitoare vor fii pe masina..e de lucru la ele..
                              Attached Files

Comment

• LIKE! .Ca forma sunt asemanatoare cu cele de pe Megane R26.La ce bani le-ai luat?daca nu e vreun secret.
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google